Logo sk.boatexistence.com

Na čo sa používajú betónové dobie?

Obsah:

Na čo sa používajú betónové dobie?
Na čo sa používajú betónové dobie?

Video: Na čo sa používajú betónové dobie?

Video: Na čo sa používajú betónové dobie?
Video: What Is Minimum Curing Period For Concrete ? When should water curing begin ? 2024, Smieť
Anonim

Dobies / Rebar Dištančné bloky Keď používate armatúru alebo drôtené pletivo v betónovej doske, potrebujete niečo, čo ju udrží od zeme. Dobies, tiež známe ako dobie bloky alebo výstužné dištančné bloky, fungujú ako malé stoličky, ktoré pomáhajú udržiavať výstuže výstuže v správnej výške, keď okolo nich tvrdne betón

Na čo sú Dobies v betóne?

Tento produkt sa používa ako stolička na zavesenie výstuže alebo zváraného drôtu do čerstvo naliateho betónu dosky. Pes udržiava výstuž v požadovanej výške, keď betón okolo nej tvrdne.

Čo sú Dobies v stavebníctve?

Dobies sa používajú na držanie betonárskej ocele alebo výstuže pri liatí betónu. Naše dobie sú vyrobené s použitím betónovej zmesi 4000 psi. Dobies s drôtom v nich bude mať nižšie psi kvôli dutinám, ktoré sa vytvoria pri zasunutí drôtu.

Čo sú betónové rozpery?

Rozpera výstuže je zariadenie, ktoré zaisťuje výstužnú oceľ alebo „výstuž“vželezobetónových konštrukciách, keď sa výstuž montuje na miesto pred finálnym zaliatím betónom. Dištančné vložky sú ponechané na mieste pre liatie, aby udržali výstuž na mieste a stali sa trvalou súčasťou konštrukcie.

Čo sú betónové tehly?

Betónová tehla je zmes cementu a kameniva, zvyčajne piesku, tvarovaná vo formách a vytvrdená. Na výrobu betónovej tehly pripomínajúcej hlinu sa pridávajú určité minerálne farby. Betónové potrubie je vyrobené z cementu a kameniva a vytvrdené ako je uvedené vyššie.

Odporúča: