Logo sk.boatexistence.com

Čo robí cholát sodný?

Obsah:

Čo robí cholát sodný?
Čo robí cholát sodný?

Video: Čo robí cholát sodný?

Video: Čo robí cholát sodný?
Video: Salt - Sodium Chloride - What is Salt - What Is Sodium Chloride - How Does Salt Raise Blood Pressure 2024, Smieť
Anonim

Cholát sodný je cholátová soľ a organická sodná soľ. Trihydroxy žlčová soľ, ktorá sa používa ako prostriedok na podporu trávenia v doplnkoch stravy. Používa sa v kultivačných médiách a v spojení s PAPAIN a PANCREATIN.

Na čo sa používa cholát sodný?

Cholát sodný je soľ žlčových kyselín, ktorá sa používa ako biologický detergent. Zmiešané systémy fosfolipid/cholát sodný sa používajú na štúdium samousporiadania miciel a tvorby micelárnych systémov.

Je cholát sodný žlčová soľ?

Schémické (hore) a priestorové (dole) chemické štruktúry cholátu sodného, bežnej povrchovo aktívnej látky žlčovej soli , zobrazujúce pevnú kostru steroidného kruhu, hydrofóbne a hydrofilné plochy molekula, hydroxylové skupiny (OH) a nabitá karboxylátová skupina (COO−).

Je cholát sodný detergent?

Deoxycholát sodný (kyselina deoxycholová) je vo vode rozpustný, žlčovo-kyselý, iónový detergent bežne používaný v proteínových metódach.

Denaturuje deoxycholát sodný proteín?

Deoxycholát sodný a cholát sodný sú detergenty na báze žlčových solí. Oba sú aniónové detergenty. Tieto detergenty sa často používajú na narušenie membrány a extrakciu membránových proteínov, napríklad apelínového receptora [6]. Deoxycholát denaturuje bielkoviny, zatiaľ čo cholát je nedenaturačný detergent.

Odporúča: