Logo sk.boatexistence.com

Mali by ste si umyť tvár studenou vodou?

Obsah:

Mali by ste si umyť tvár studenou vodou?
Mali by ste si umyť tvár studenou vodou?

Video: Mali by ste si umyť tvár studenou vodou?

Video: Mali by ste si umyť tvár studenou vodou?
Video: ЗДЕСЬ ЖИВЕТ ЗЛО МИСТИКА В КВАРТИРЕ часть 3 2024, Smieť
Anonim

Na umývanie tváre je najlepšia teplota vody teplá. Studená voda neodstráni efektívne každodenné nečistoty, horúca voda môže dráždiť a vysušovať pokožku. Teplá voda pomáha uvoľniť nečistoty, no zachováva prirodzené hydratačné oleje vašej pokožky.

Aké sú výhody umývania tváre studenou vodou?

Umývanie tváre studenou vodou zvyšuje prietok krvi

  • Podľa výskumu to pramení z vystavenia chladu, ktorý posiela krv do exponovanej oblasti.
  • Zvýšený prietok krvi zase poskytuje pokožke lepšiu ochranu pred voľnými radikálmi, ako je znečistenie, a môže dodať pokožke zdravší lesk.

Je dobré si každý deň umývať tvár studenou vodou?

Pravidelne používajte studenú vodu na umývanie tváre, pretože spomalí proces starnutia a pomôže vám vyplniť vrásky na tvári. - Tiež vám pomáha zbaviť sa škodlivých účinkov slnečných lúčov, pretože studená voda sťahuje a chráni póry, ktoré sa otvoria, keď je pokožka vystavená škodlivým slnečným lúčom.

Je studená voda lepšia pre vašu pokožku?

Studené sprchy dodajú vašej pokožke a vlasom zdravý lesk

Odborníčka na wellness Dr. Jacqueline Schaffer, MD, hovorí, že studená voda sťahuje a obmedzuje prietok krvi čo dodáva vašej pokožke zdravší lesk.

Prečo je zlé umývať si tvár horúcou vodou?

Nadmerne horúca voda príliš rýchlo odstráni zdravé prírodné oleje z vašej pokožky'. Okrem toho bude suchá a natiahnutá pokožka vyžadovať nanášanie väčšieho množstva hydratačného prípravku, vďaka čomu budete náchylní na akné a iné kožné infekcie. Keďže umývanie tváre horúcou vodou ju vysušuje, dochádza aj k rýchlejšiemu starnutiu pokožky.

Odporúča: