Logo sk.boatexistence.com

Spôsobí cholín chudnutie?

Obsah:

Spôsobí cholín chudnutie?
Spôsobí cholín chudnutie?

Video: Spôsobí cholín chudnutie?

Video: Spôsobí cholín chudnutie?
Video: Уменьшить жир в печени наполовину за 2 недели: реально ли? 2024, Smieť
Anonim

Toto pôsobenie cholínu ho robí cenným pri prevencii stavov, ako je stukovatenie pečene alebo nadbytočný tuk v krvi. Efektívny metabolizmus tukov cholínu bol tiež spojený s vyššou úrovňou sýtosti, čo následne vedie k zníženej spotrebe kalórií, čo vedie k celkovej strate hmotnosti.

Môže vám cholín pomôcť schudnúť?

rýchla redukcia telesnej hmotnosti bez akýchkoľvek vedľajších účinkov na biochemické hladiny alebo statickú silu.“Cholín hrá dôležitú úlohu pri kontrole hromadenia tuku a cholesterolu v tele. Dokonca bolo navrhnuté, že cholín pomáha telu spaľovať tuk, čo môže viesť k ľahšiemu chudnutiu a lepšiemu metabolickému zdraviu.

Môže cholín spôsobiť, že priberiete?

Nedostatok cholínu výrazne zmierňuje obezitu vyvolanú diétou s vysokým obsahom tukov u Pemta /−myší a prírastok hmotnosti u ob/ob myší. Avšak Raubenheimer a spol. uviedli, že nedostatok cholínu neovplyvnil prírastok hmotnosti ani hmotnosť tukového tkaniva [11].

Čo sa stane, keď užijete cholín?

Ovplyvňuje funkciu pečene, zdravý vývoj mozgu, pohyb svalov, váš nervový systém a metabolizmus. Preto sú pre optimálne zdravie potrebné primerané množstvá (1). Cholín je základná živina, ktorá musí byť súčasťou vašej stravy, aby ste si udržali optimálne zdravie.

Aké sú vedľajšie účinky príliš veľkého množstva cholínu?

Príliš veľa cholínu môže spôsobiť rybí telesný zápach, vracanie, silné potenie a slinenie, nízky krvný tlak a poškodenie pečene. Niektoré výskumy tiež naznačujú, že vysoké množstvá cholínu môžu zvýšiť riziko srdcových chorôb.

Odporúča: