Logo sk.boatexistence.com

Stane sa princ Edward novým vojvodom z Edinburghu?

Obsah:

Stane sa princ Edward novým vojvodom z Edinburghu?
Stane sa princ Edward novým vojvodom z Edinburghu?

Video: Stane sa princ Edward novým vojvodom z Edinburghu?

Video: Stane sa princ Edward novým vojvodom z Edinburghu?
Video: This is how you win your freedom ⚔️ First War of Scottish Independence (ALL PARTS - 7 BATTLES) 2024, Smieť
Anonim

Princ Edward sa stane vojvodom z Edinburghu „ do roku 2029“, hovorí bývalý pobočník kráľovnej | Royal | Novinky | Express.co.uk.

Stane sa princ Edward ďalším vojvodom z Edinburghu?

„To, že sa princ Edward stane v ďalšej vláde vojvodom z Edinburghu, bolo želaním jeho otca a jeho matky a princ Charles proti tomu nepôjde,“povedal pre The Sun. „Nestane sa to okamžite, ale do 2029, keď bude mať Edward 65 rokov, sa to stane.

Kto zdedí titul vojvoda z Edinburghu?

Princ Charles zdedil princ Philip titul vojvoda z Edinburghu potom, čo zomrel, a tvrdí sa, že by si „možno dokonca prial“, aby sa stal blízkym kráľovským príbuzným – a nie je to jeho brat princ Edward. Princ Charles zdedil titul vojvoda z Edinburghu, keď jeho otec princ Philip zomrel.

Prečo Charles nechce, aby bol Edward vojvodom z Edinburghu?

Princ Charles plánuje zablokovať svojho brata Edwarda, aby sa stal vojvodom z Edinburghu pretože chce zoštíhlenú monarchiu, podľa kráľovského zdroja. Následník trónu chce, aby Price Edward zostal grófom z Wessexu, namiesto toho, aby prevzal titul ich zosnulého otca princa Philipa, podľa The Sun.

Kto bude ďalším princom z Edinburghu?

Od roku 2021 je držiteľom Princ Charles, ktorý tento titul zdedil 9. apríla 2021 po smrti svojho otca princa Philipa, pre ktorého bol titul vytvorený už po tretíkrát. čas v roku 1947 pri svadbe s kráľovnou Alžbetou II.

Odporúča: