Logo sk.boatexistence.com

Vo vlaku rac znamená?

Obsah:

Vo vlaku rac znamená?
Vo vlaku rac znamená?

Video: Vo vlaku rac znamená?

Video: Vo vlaku rac znamená?
Video: Typy CESTUJÚCICH vo VLAKU 2024, Smieť
Anonim

Ak je stav pasažiera označený ako RAC, znamená to, že lôžko je rozdelené na dve miesta pre dvoch držiteľov lístkov RAC. … V RAC ( Reservation Against Cancellation) môže cestujúci cestovať a dvaja cestujúci zdieľajú to isté lôžko.

Potvrdzujú sa vstupenky RAC?

Lístky RAC zaisťujú istotu cestovania, ale nezaručujú kotvisko, uviedol IRCTC. … Podľa webovej stránky IRCTC je lístok RAC technicky vlakový lístok s potvrdeným sedadlom, ale s čakacím kotviskom Zaisťuje istotu cestovania, ale nezaručuje kotvisko. Lôžko je rozdelené na dve miesta pre 2 držiteľov lístkov RAC.

Môžem cestovať s lístkom RAC?

Reservation Against Cancellation (RAC) je podobná čakacej listine. Cestujúci s lístkom na čakacej listine však nemôže cestovať, zatiaľ čo cestujúci s lístkami RAC môžu cestovať. … Wake uvedení cestujúci nemajú povolené cestovať, ale pre RAC nie je žiadne takéto obmedzenie

Čo je lístok RAC vo vlaku?

A Rezervácia proti zrušeniu (RAC) je typ lístka, ktorý možno predať na cestu na indických železniciach. Hoci zaisťuje istotu cestovania, nezaručuje kotvisko.

Koľko vstupeniek RAC je potvrdených v spánku?

Koľko lístkov RAC je potvrdených v spánku? Lôžko (SL): Celkový počet lôžok, ktoré sa majú vyčleniť pre cestujúcich RAC 7, Počet ďalších cestujúcich RAC, ktorým sa má poskytnúť miesto na sedenie 4 v každom vozni.

Odporúča: