Logo sk.boatexistence.com

Sú v mimoriadnom vlaku povolené lístky rac?

Obsah:

Sú v mimoriadnom vlaku povolené lístky rac?
Sú v mimoriadnom vlaku povolené lístky rac?

Video: Sú v mimoriadnom vlaku povolené lístky rac?

Video: Sú v mimoriadnom vlaku povolené lístky rac?
Video: Откройте для себя остров, на котором живет больше кошек, чем людей.япония кошачий остров 2024, Smieť
Anonim

Železnice prevádzkujú mimoriadne vlaky a začali vydávať cestovné lístky podľa predchádzajúcich pravidiel. … Cestujúci s lístkom na čakacej listine však nemôže cestovať, zatiaľ čo cestujúci s lístkami RAC môžu cestovať.

Môžeme nastúpiť do vlaku s lístkom RAC?

V RAC (Reservation Against Cancellation) cestujúci môže cestovať a dvaja cestujúci zdieľajú to isté lôžko. Ak potvrdený cestujúci nenastúpi do vlaku, cestujúcemu s lístkom RAC sa podľa IRCTC pridelí plné lôžko.

Môže osoba cestovať s lístkom RAC E?

určite môžete cestovať s rac e-ticket. wl elektronické lístky nemôžu cestovať, pretože po príprave mapy sa automaticky zrušia a cestujúci dostane náhradu.

Kto môže cestovať mimoriadnym vlakom?

-Všetci cestujúci sa musia dostaviť na stanicu aspoň 90 minút vopred, aby mohli na stanici prejsť tepelnou kontrolou. -Iba tým ľuďom, ktorí nemajú žiadne príznaky koronavírusu bude umožnené cestovať špeciálnym vlakom.

Bude potvrdený RAC 110?

Ich letenky nebudú v prípade zrušenia potvrdené s pridelením celého miesta, ako je to teraz v praxi. Znamená to, že ak v čase rezervácie získate status RAC, stav vášho lístka zostane nezmenený až do konca cesty.

Odporúča: