Logo sk.boatexistence.com

Potrebujem vedieť php pre drupal?

Obsah:

Potrebujem vedieť php pre drupal?
Potrebujem vedieť php pre drupal?

Video: Potrebujem vedieť php pre drupal?

Video: Potrebujem vedieť php pre drupal?
Video: CS50 2013 - Week 8, continued 2024, Smieť
Anonim

1. jazyk PHP. Každý vývojár Drupal potrebuje poznať jazyk PHP z jednoduchého dôvodu: Softvér Drupal je napísaný v ňom. Dôvodom je, že PHP je programovací jazyk, ktorý je flexibilný a ľahko sa učí, aj keď pochádzate z iného vedomostného prostredia.

Potrebujete vedieť kódovanie pre Drupal?

Konceptualizácia Drupalu ako rámca nevyžaduje roky skúseností s programovaním; skôr si to vyžaduje jednoducho pochopiť, čo je „háčik“a zistiť, či ten, ktorý potrebujete, existuje a už dokáže urobiť to, čo chcete.

Je Drupal v PHP?

Drupal (/ˈdruːpəl/) je bezplatný a open-source systém na správu webového obsahu (CMS) napísaný v PHP a distribuovaný pod GNU General Public License. … Štandardné vydanie Drupalu, známe ako jadro Drupalu, obsahuje základné funkcie spoločné pre systémy na správu obsahu.

Akú verziu PHP vyžaduje Drupal 9?

Drupal 9 vyžaduje PHP 7.3 alebo vyšší a požiadavka na verziu pre Apache bola zvýšená na Apache 2.4. 7 alebo vyššie. Nasledujúce verzie databázy sú podporované jadrom Drupal 9: MySQL alebo Percona 5.7.

Umiera Drupal?

V prvom rade Drupal nie je mŕtvy … Na rozdiel od minulých vydaní ako Drupal 5, 6 a 7, vydanie Drupalu 8 neviedlo k mnohým 7-to- 8 upgradov a nové stránky Drupal. Skôr začal postupný úpadok stránok Drupal 7 spolu s veľmi nízkou mierou nových stránok Drupal 8, ktoré ich nahradili.

Odporúča: