Logo sk.boatexistence.com

Aká brusnicová šťava je pre vás dobrá?

Obsah:

Aká brusnicová šťava je pre vás dobrá?
Aká brusnicová šťava je pre vás dobrá?

Video: Aká brusnicová šťava je pre vás dobrá?

Video: Aká brusnicová šťava je pre vás dobrá?
Video: Cranberry Juice Benefits - 5 Benefits of Cranberry Juice That Will Surprise You 2024, Smieť
Anonim

Čistá brusnicová šťava je vynikajúci zdroj vitamínu C a vitamínu E. Je tiež dobrým zdrojom väčšiny vitamínov B a vitamínov K a A, ako aj mnohých minerálov a antioxidantov. Okrem iného môže pomôcť udržať imunitu, kardiovaskulárny systém, zdravie pokožky a orgánov.

Je dobré piť každý deň brusnicový džús?

Brusnicová šťava je bohatá na vitamín C, ktorý pomáha udržiavať váš imunitný systém zdravý a správne fungovať. Bojuje proti oxidačnému stresu z voľných radikálov a pomáha zabíjať škodlivé baktérie. Niektoré štúdie tiež spájajú nízky príjem vitamínu C so zlou funkciou imunity. Prevencia infekcií.

Aký druh brusnicového džúsu je pre vás dobrý?

Ak chcete vyskúšať brusnicový džús na prevenciu UTI, je lepšie piť čistý, nesladený brusnicový džús (namiesto kokteilu s brusnicovým džúsom). Zdá sa, že pitie kokteilu s brusnicovým džúsom nezabráni infekciám močových ciest lepšie ako pitie akéhokoľvek iného ovocného džúsu.

Aká značka brusnicového džúsu je 100 brusnicový džús?

Ocean Spray Pure 100% nesladený brusnicový džús, 32 fl oz.

Je pre vás brusnicový džús Ocean Spray 100 dobrý?

Výskum ukazuje, že každodenné pitie kokteilu s brusnicovým džúsom môže pomôcť udržať zdravie močových ciest a pomôcť znížiť recidívu infekcií močových ciest. Okrem toho môžete získať zdravotné výhody pre močové cesty z rôznych iných produktov, vrátane 100% čistej brusnicovej šťavy.

Odporúča: