Logo sk.boatexistence.com

Prečo je multiprocesing pomalý?

Obsah:

Prečo je multiprocesing pomalý?
Prečo je multiprocesing pomalý?

Video: Prečo je multiprocesing pomalý?

Video: Prečo je multiprocesing pomalý?
Video: multiprocessing: slow things first! (intermediate) anthony explains #348 2024, Smieť
Anonim

Verzia s viacerými procesormi je pomalšia pretože pri každom volaní mapy je potrebné znovu načítať model, pretože sa predpokladá, že mapované funkcie sú bezstavové Verzia s viacerými procesormi vyzerá nasledovne. Všimnite si, že v niektorých prípadoch je to možné dosiahnuť použitím argumentu inicializátor pre multiprocessing.

Je multiprocesing rýchlejší?

[Bonus] Multiprocessing je vždy rýchlejší ako sériový . Ak máte napríklad ťažkú úlohu s 1 000 cpu a iba 4 jadrá, nevypínajte viac ako 4 procesy, inak budú súťažiť o zdroje CPU.

Zrýchľuje multiprocessing Python?

Pomocou multiprocessingu sa program nezrýchli. Ďalším prípadom použitia vlákna sú programy, ktoré sú viazané IO alebo sieťovo, ako napríklad web-scrapers. V tomto prípade sa viaceré vlákna môžu postarať o zoškrabanie viacerých webových stránok súčasne.

Prečo je mapa bazénov pomalá?

mapa je pomalšia pretože spustenie procesov a následný prenos potrebnej pamäte z jedného do všetkých procesov si vyžaduje čas ako povedal multimediálny Mike.

Čo je multiprocesing v Pythone?

multiprocessing je balík, ktorý podporuje procesy spawnovania pomocou rozhrania API podobnému modulu vláken pomocou podprocesov namiesto vlákien.

Odporúča: