Logo sk.boatexistence.com

Podporuje selén ide programovanie?

Obsah:

Podporuje selén ide programovanie?
Podporuje selén ide programovanie?

Video: Podporuje selén ide programovanie?

Video: Podporuje selén ide programovanie?
Video: Go in 100 Seconds 2024, Smieť
Anonim

Pre testerov na automatizované testovanie prehliadačov je Selenium IDE vhodnou možnosťou na preskúmanie, pretože vám umožňuje exportovať testovacie prípady (vytvorené pomocou IDE) do obľúbených programovacích jazykov, ako je Python, C s xUnit a ďalšie.

Čo nepodporuje Selenium IDE?

UNIX je operačný systém, ktorý Selenium nepodporuje.

Aké jazyky podporuje Selenium IDE?

Selenium poskytuje nástroj na prehrávanie na vytváranie funkčných testov bez toho, aby ste sa museli učiť testovací skriptovací jazyk (Selenium IDE). Poskytuje tiež testovací jazyk špecifický pre doménu (Selenčina) na písanie testov v mnohých populárnych programovacích jazykoch, vrátane C, Groovy, Java, Perl, PHP, Python, Ruby a Scala

Na čo je Selenium IDE dobré?

Selenium IDE je ľahko použiteľný nástroj zo Selenium Test Suite a môže ho použiť aj niekto nový vo vývoji automatizovaných testovacích prípadov pre svoje webové aplikácie … Selenium IDE umožňuje používateľovi alebo vývojárovi testovacích prípadov vytvárať testovacie prípady a testovacie súpravy a neskôr ich upravovať podľa svojich požiadaviek.

Čo môže byť zaznamenané pomocou Selenium IDE?

Selenium IDE môže podporovať nahrávanie kliknutí, písania a iných akcií na vytvorenie testovacích prípadov Používanie Selenium IDE Tester môže prehrať testovacie prípady v prehliadači Firefox. Selenium IDE podporuje export testovacích prípadov a balíkov do Selenium RC. ladenie testovacích prípadov je možné vykonať krok za krokom.

Odporúča: