Logo sk.boatexistence.com

Čo je ložisko pera?

Obsah:

Čo je ložisko pera?
Čo je ložisko pera?

Video: Čo je ložisko pera?

Video: Čo je ložisko pera?
Video: Как Разобрать Косилку - Триммер И Заработать деньги, Медяха - Медь 2024, Smieť
Anonim

Guľôčkové pero má namiesto hrotu malé guľôčkové ložisko pre atrament. Toto guľôčkové ložisko je zvyčajne vyrobené z mosadznej, oceľovej alebo volfrámovej karabíny Keď sa gulička pohybuje po papieri, otáča sa a nasáva atrament z kazety, čím vytvára konzistentnú čiaru atramentu s rýchlym schnutím.

Čo je to guľôčkové pero?

1. guľôčkové pero - pero, ktoré má malú kovovú guľôčku ako bod prenosu atramentu na papier . guľôčkové pero, guľôčkové pero, Biro. pero - písací nástroj s hrotom, z ktorého vyteká atrament. Na základe WordNet 3.0, kolekcia klipartov Farlex.

Ako sa používa guľôčkové pero?

Pero je nástroj, ktorý sa používa na písanie alebo kreslenie farebnou tekutinou, ako je napríklad atrament. Guľôčkové pero je pero, ktoré používa malú rotujúcu guľôčku vyrobenú z mosadze, ocele alebo karbidu volfrámu na rozptýlenie atramentu pri písaní.

Je pero lepšie ako guľôčkové?

Guľôčkové perá používajú atramenty na vodnej báze a písanie je ostrejšie a živšie. Guľôčkové perá používajú atrament na báze olej a písanie je ľahšie a precíznejšie.

Prečo sú perá Montblanc také drahé?

Prečo sú perá Montblanc také drahé? Perá Montblanc sú drahé pretože sa považujú za symbol statusu. Ide o vysokokvalitné pero vyrobené z tých najlepších materiálov so špičkovým spracovaním.

Odporúča: