Logo sk.boatexistence.com

Vyrába electrolux stále vysávače?

Obsah:

Vyrába electrolux stále vysávače?
Vyrába electrolux stále vysávače?

Video: Vyrába electrolux stále vysávače?

Video: Vyrába electrolux stále vysávače?
Video: Electrolux SilentPerformer vysáva ticho a dôkladne 2024, Smieť
Anonim

Electrolux vyrába vysokokvalitné kanisterové vysávače v Spojených štátoch od roku 1924 a bol uznaný spoločnosťou Smithsonian. Najnovšie vysávače Electrolux sa vyvinuli v najvýkonnejšie domáce čističe na dnešnom trhu.

Sú vysávače Electrolux stále v prevádzke?

Aerus je nástupcom Electrolux USA, ikonického výrobcu vysávačov. Názov Electrolux však teraz v USA používa švédska skupina Electrolux, ktorá do roku 2016 vyrábala aj vysávače Eureka.

Vyrába Electrolux tyčové vysávače?

Prelomový Electrolux Pure F9, ktorý sa do obchodov dostane v septembri, využíva technológiu výkonných batérií a inovatívne dizajnové riešenia, aby spotrebiteľom poskytol produkt, ktorý kombinuje výkon tradičného vysávača so slobodou tyčového vysávača.

Sú vysávače Electrolux dobré?

Vysávače Electrolux sú známe svojou vynikajúcou kvalitou, sacím výkonom a odolnosťou Niektorí zákazníci si všimli, že ich staré vysávače Electrolux im vydržali viac ako 30 rokov – to nie je maličkosť! … Ďalšie informácie o týchto alebo iných vysávačoch, ktoré máme, nám zavolajte na číslo 1866-972-8227.

Sú tyčové vysávače Electrolux dobré?

Electrolux vyšiel najlepšie s 5-hviezdičkovými recenziami pre jednoduché použitie, jednoduché vyprázdňovanie, jednoduché skladovanie, výdrž batérie, pomer ceny a kvality a celkovú spokojnosť. Dosiahlo štyri hviezdičky za účinnosť čistoty a ticha.

Odporúča: