Logo sk.boatexistence.com

Prestala miele vyrábať zvislé vysávače?

Obsah:

Prestala miele vyrábať zvislé vysávače?
Prestala miele vyrábať zvislé vysávače?

Video: Prestala miele vyrábať zvislé vysávače?

Video: Prestala miele vyrábať zvislé vysávače?
Video: Miele U1 S7 Upright vacuum Complete How To Repair 2024, Smieť
Anonim

Vysávač Miele Dynamic U1 AutoEco opísaný na tejto stránke jeho výrobca prestal vyrábať.

Vyrába Miele vzpriamený vysávač?

Štýlový, dobre skonštruovaný Nemecký vzpriamený vysávač Zvislé vysávače Miele sú vybavené prémiovými inováciami filtrácie a silným čistiacim výkonom, vďaka ktorým bude váš domov najčistejší na bloku. Stojany Miele U1 Dynamic sú vybavené silným sacím motorom s výkonom 1 200 W a sacím objemom 140 kubických stôp na saní.

Vyrábajú sa vysávače Miele stále v Nemecku?

Vysávače Miele sa vyrábajú predovšetkým v Nemecku. To však neznamená, že budete musieť navštíviť alebo byť nemeckým občanom, aby ste si kúpili ich produkty. Našťastie spoločnosť vlastní zavedenú webovú stránku, kde si môžete objednať vysávač Miele.

Je Miele dobrá značka?

Na našom domácom trhu v Nemecku bola Miele dokonca zvolená za najlepšiu značku produktov všetkých čias („najlepšia značka všetkých čias“) vo všetkých kategóriách produktov A vlastníctvo produktov od takejto značky prezrádza veľa o svojich užívateľoch: Zákazníci Miele majú vysoké očakávania od výkonu a udržateľnosti svojich spotrebičov.

Vyrába sa Miele C1 v Číne?

Továreň v Dongguan, založená v roku 1996 ako spoločný podnik s Melittou, je od roku 2009 plne vo vlastníctve skupiny Miele. V súčasnosti tu Miele vyrába vysávače Swing H1, Compact C1, Compact C2 a Complete C2.

Odporúča: