Logo sk.boatexistence.com

Ako poraziť seymourov tok?

Obsah:

Ako poraziť seymourov tok?
Ako poraziť seymourov tok?
Anonim

Aby ste zničili Seymour Flux, odporúča sa mať všetky vaše eóny v plnom Overdrive, aby sa vybili na bossa skôr, ako ich vyženie. Seymour Flux je tiež náchylný na otravu. Použite Bio alebo Rikku's Poison Fang Môžete tiež zmiešať Soul Spring a Fire Gem na poškodenie a otrávenie bossa.

Môžete Zanmato Seymour pretaviť?

no niekedy, ak sa mu SKUTOČNE páčite, na začiatku kola automaticky zadarmo zaútočí a seymour ho potom YEET vyradí z boja. keďže tento náhodný automatický voľný pohyb je nikdy zanmato proti šéfom, je to technicky zbytočné a plytvanie yojimbo.

Ako porazíte Seymoura tretíkrát?

Použite Lulin bio útok na Seymoura, ktorý mu spôsobí poškodenie v každom kole bitky. Nechajte Yunu v každom kole zoslať jeden zo svojich útokov na privolanie Overdrive. Pokiaľ je váš tím zdravý, nechajte Aurona použiť normálne fyzické útoky na Seymoura; keď sa zníži HP jednej z vašej postavy, použite na liečenie Seymoura.

Ako porazíš mŕtveho Seymoura?

Dobrou stratégiou je vstúpiť do boja so všetkými eónmi pri plnom Overdrive Seymour zaženie každý eón, aj keď s každým získate aspoň jedno otočenie, aby ste naňho vyložili aeonov útok Overdrive. To vám umožní spôsobiť Seymourovi obrovské škody v krátkom čase.

Ako vyrábate syr Seymour flux?

Seymour odloží Total Annihilation, aby vyhnal Aeon zakaždým, keď budú povolaní. Dobrý spôsob, ako použiť túto stratégiu, je, ak sú všetky Aeons' Overdrive vyčerpané. Privolajte Aeon, použite jeho overdrive, potom nechajte Seymoura, aby ho vyhnal. Toto opakujte pre všetky ostatné eóny, kým Seymour nepadne.

Odporúča: