Logo sk.boatexistence.com

Vyprší platnosť vysielania twitch?

Obsah:

Vyprší platnosť vysielania twitch?
Vyprší platnosť vysielania twitch?

Video: Vyprší platnosť vysielania twitch?

Video: Vyprší platnosť vysielania twitch?
Video: Monthly Rundown July 2022 2024, Smieť
Anonim

Väčšina Twitch Partnerov, Prime a Twitch Turbo používatelia budú mať svoje minulé vysielania uložené na 60 dní a potom budú vymazané Všetci ostatní vysielatelia budú mať svoje minulé vysielania uložené 14 dní predtým, než budú sú vymazané. Ak existuje obsah, ktorý by ste si chceli uložiť na dlhšie, môžete ho zvýrazniť!

Vymažú sa streamy Twitch?

Ak ste niekedy boli na Twitchi, možno ste si všimli, že na webovej stránke nájdete celé videá z minulých streamov a klipov. Z času na čas Twitch tieto vymaže kvôli svojim interným pravidlám a aby zabránil upchatiu ich serverov.

Môžete sledovať streamy Twitch spred roka?

Ak to chcete urobiť, prejdite na nastavenia > kanál a videá > prejdite nadol na „uložiť minulé vysielania“> kliknutím túto funkciu povoľte. Keď povolíte túto funkciu, vaše minulé vysielania sa uložia a svoje minulé vysielania môžete sledovať pod video sekciou vášho kanála Twitch.

Môžem vidieť, kto si prezeral moje minulé vysielania na Twitchi?

„Počet divákov“je zobrazený červenou farbou pod prehrávačom videa na Twitchi. … „Zoznam divákov“sa zobrazí po kliknutí na tlačidlo zoznamu, ktoré sa nachádza vedľa ozubeného kolieska nastavení v spodnej časti chatu na Twitchi.

Ako nahrám minulé vysielania na Twitch?

Posuňte sa nadol do časti s názvom „Nastavenia“na ľavej strane a kliknite na „kanál“. Zobrazí sa zoznam nadpisov a pod nadpisom „Kľúč a predvoľby streamu“sa zobrazí časť s názvom „Uložiť minulé vysielania“. Kliknutím na malé políčko povolíte Twitchu ukladať minulé vysielania.

Odporúča: