Logo sk.boatexistence.com

Je poway ca dobré miesto na život?

Obsah:

Je poway ca dobré miesto na život?
Je poway ca dobré miesto na život?

Video: Je poway ca dobré miesto na život?

Video: Je poway ca dobré miesto na život?
Video: Why Hoboken is no Longer an Island (The Rise and Fall of Hoboken N.J.) 2024, Júl
Anonim

Poway sa nachádza v okrese San Diego a je jedným z najlepších miest na život v Kalifornii. Bývanie v Poway ponúka obyvateľom hustú prímestskú atmosféru a väčšina obyvateľov vlastní svoje domovy. V Poway je veľa kaviarní a parkov. … Verejné školy v Poway sú vysoko hodnotené.

Je Poway CA bezpečným miestom na život?

Poway patrí medzi najbezpečnejšie mestá v štáte, podľa správy od SafeWise. V roku 2021 sa umiestnilo na 12. mieste v správe SafeWise „50 najbezpečnejších miest v Kalifornii“a je najvyššie hodnoteným mestom v okrese San Diego. To je o jedno miesto vyššie ako minulý rok.

Je Poway bohatá oblasť?

S počtom obyvateľov 49 323 ľudí a 12 mestskými časťami je Poway 181. najväčšou komunitou v Kalifornii.… Príjem na obyvateľa v Poway v roku 2018 bol $45, 689, čo je vyšší stredný príjem v porovnaní s Kaliforniou a bohatý v porovnaní so zvyškom USA.

Je Poway CA drahý?

Životné náklady Poway v Kalifornii sú o 46 % vyššie ako národný priemer. Životné náklady v ktorejkoľvek oblasti sa môžu líšiť v závislosti od faktorov, ako je vaša kariéra, jej priemerný plat a trh s nehnuteľnosťami v danej oblasti.

Aký okres je Poway?

Kliknutím sem zistíte, či žijete v 52. obvode Kongresu v Kalifornii. Slúžim v najkrajšej štvrti - San Diego, Coronado, Poway - v Kongrese.

Odporúča: