Logo sk.boatexistence.com

Kde sa v pravidlách spomína ncb?

Obsah:

Kde sa v pravidlách spomína ncb?
Kde sa v pravidlách spomína ncb?

Video: Kde sa v pravidlách spomína ncb?

Video: Kde sa v pravidlách spomína ncb?
Video: Элвис Пресли 🎄 Рождество 🎅🏻 сквозь годы 🎁 2024, Smieť
Anonim

A ak v čase obnovenia poistky prestupujete k novému poisťovateľovi, všetko, čo musíte ukázať, je dokument o zmluve alebo oznámenie o obnovení z minulého roka, v ktorom je uvedené vaše NCB.

Ako nájdem svoje poistenie NCB?

Zarobené percento NCB sa teda vypočíta z celkového poistného mínus poistné za zodpovednosť tretej strany Pochopenie tohto je dôležité, pretože majitelia áut sa často pýtajú, či nedošlo k chybe vo výpočte pretože zvyčajne počítajú NCB z celkového poistného a majú pocit, že dostali nedostatočnú zľavu.

Ako zistím, že nemám bonus za nároky?

Vaša beznároková zľava môže byť na vašom obnovovacom liste. Ak tam nie je, môže to byť na oznámení o zrušení, ktoré dostanete, keď prepínate. Ak ho nemôžete nájsť sami, kontaktujte svojho poskytovateľa a požiadajte ho, aby vám poslal požadovaný dôkaz.

Ktorý z nasledujúcich spôsobov je správnym spôsobom na potvrdenie NCB?

Niektorí poisťovatelia môžu poskytnúť váš doklad o NCB v poistení vozidla obnovenie listu, ktoré vám zašlú. Ak tam nie je, určite zavolajte svojmu poisťovateľovi a požiadajte ho o zaslanie, pretože je to veľmi dôležité. Ak zrušíte svoje poistenie, máte dva roky na opätovné použitie svojej NCB.

Overujú poisťovne NCB?

Požadujú poisťovne dôkaz o bonuse za bezškodový priebeh? Áno, väčšina poisťovateľov od vás žiada, aby ste do niekoľkých týždňov od poskytnutia cenovej ponuky preukázali svoj bonus bez poistných udalostí. Ak neposkytnete dôkaz v časovom limite, vaša poistka môže byť zrušená, takže nebudete poistení.

Odporúča: