Logo sk.boatexistence.com

Kto je laň v Harrym Potterovi?

Obsah:

Kto je laň v Harrym Potterovi?
Kto je laň v Harrym Potterovi?

Video: Kto je laň v Harrym Potterovi?

Video: Kto je laň v Harrym Potterovi?
Video: 7 NEJOTRAVNĚJŠÍCH POSTAV V HARRYM POTTEROVI 2024, Smieť
Anonim

Patronus Severusa Snapea bol tiež laň, čo symbolizovalo jeho lásku k Lily. Snape využíva svoju laň Patronus, aby ukázal Dumbledorovi, že sa nikdy nezamiloval do Lily, jeho najlepšej kamarátky z detstva. Warner Bros.

Kto je laň Patronus v Harrym Potterovi?

Severus Snape Patronus bol tiež laň, čo symbolizovalo jeho lásku k Lily. Snape používa svoju laň Patronus, aby ukázal Dumbledorovi, že sa nikdy nezamiloval do Lily, jeho najlepšej kamarátky z detstva.

Kto vrhol DOE v Daroch smrti?

Profesor Severus Snape, na znak svojej nehynúcej náklonnosti k Lily, mal aj laň k Patronovi, ktorá pretrvala dlho po jej smrti. V roku 1998 Snape obsadil tohto Patrona ako sprievodcu, ktorý mal viesť Harryho Pottera k Chrabromilskému meči skrytému v zamrznutom jazere Deanského lesa.

Prečo sú Snape a Lily Patronus rovnakí?

V čarodejníckom svete je identita patróna osoby veľmi dôležitá – napríklad Harry má rovnakého patróna ako jeho otec James a patrón Severusa Snapa sa zmenil na rovnaký ako žena, do ktorej bol zamilovaný, Lily Potter, keď zomrela.

Kto poslal DOE Harrymu Potterovi v Daroch smrti?

Počas ich pobytu v lese Severus Snape anonymne doručil meč Godrica Chrabromilčana Harrymu tak, že ho umiestnil do zamrznutého jazera, ktoré sa nachádza v lese, a použil svojho patróna, srnka, aby ho k tomu naviedla.

Odporúča: