Naozaj funguje phiten?

Obsah:

Naozaj funguje phiten?
Naozaj funguje phiten?

Video: Naozaj funguje phiten?

Video: Naozaj funguje phiten?
Video: Kolagén pre pleť | Naozaj funguje? 2024, Septembra
Anonim

A ľudia sledujúci tieto hry si môžu všimnúť zvláštny módny doplnok: titánový náhrdelník Phiten. … Zatiaľ čo mnohé športové hviezdy veria, že náhrdelníky im dávajú šťastie, nie každý je presvedčený. Mnohí lekári a vedci tvrdia, že neexistujú žiadne vedecké dôkazy podporujúce Phitenovu teóriu

Čo robí Phiten?

Phiten tvrdí, že jeho náhrdelníky, náramky a titánové oblečenie produkujú elektrický náboj, ktorý zmierňuje bolesť, zvyšuje energiu a urýchľuje zotavenie.

Je Phiten falošný?

Phiten je prémiová značka a ceny jej produktov zodpovedajú, takže si chcete byť istí, že dostanete to pravé. Nielen to, ale falošné produkty nemajú technológiu METAX naplnenú aqua-metalom, vďaka ktorej sú produkty Phiten efektívne.

Ako dlho vydrží Phiten náhrdelník?

V závislosti od stavu pokožky a hygienických podmienok môže páska zostať na vašom tele niekoľko dní. Pleťová voda vydrží približne 12 hodín, v závislosti od potenia a iných faktorov.

Z čoho je Phiten vyrobený?

Náš retiazkový náhrdelník, ktorý sa skladá z 100% čistého titánu a je potiahnutý karbonizovaným titánovým povrchom, je jedným z najobľúbenejších, ktoré sme predávali. Fanúšikovia Phiten hovoria, že milujú pocit ľahkej hmotnosti a klasický dizajn reťaze, ktorý vyzerá dobre v akomkoľvek štýle a je odolný voči korózii!

Odporúča: