Logo sk.boatexistence.com

Kedy sa džin hlási do armády?

Obsah:

Kedy sa džin hlási do armády?
Kedy sa džin hlási do armády?

Video: Kedy sa džin hlási do armády?

Video: Kedy sa džin hlási do armády?
Video: 🌪 Вращение на британском ШПИНДЕЛЕ. Чаплыга: Я Родиной не торгую! Совбез у Путина. НАТО после победы 2024, Smieť
Anonim

Zmena prichádza práve včas, aby oslobodila najstaršieho člena kapely, Kim Seok-jin (alias Jin), od povinnosti narukovať, keď bude mať 28 rokov 4. decembra. Načasovanie sa tiež zhoduje s tým, že BTS stanovila nový rekord v hudobnom priemysle v USA.

Pôjde Jin v roku 2020 do armády?

Juhokórejská vláda uviedla, že povinné zaradenie BTS do vojenskej služby sa oneskorí, ak predložia žiadosť. … Toto prichádza, keď člen BTS Jin dovŕši budúci rok 30 Všetci telesne zdatní kórejskí muži vo veku 18-28 rokov musia slúžiť v armáde krajiny asi dva roky.

Narukuje Jin v roku 2021?

Juhokórejskí muži sú povinní narukovať do veku 28 rokov. Jin, najstarší člen BTS, môže narukovať do roku 2022 podľa nového dodatku. Jungkook, narodený v roku 1997, môže odložiť vojenskú službu do roku 2027.

Zapisuje BTS Jin do armády?

Podľa poprednej správy o analýze investícií a cenných papierov na nahrávacom vydavateľstve kapely HYBE uviedol, že členovia BTS sa prihlásia spolu približne budúci rok. … Ak sa BTS považuje za oprávnené na odklad, najstarší člen skupiny Jin bude môcť odložiť svoje zaradenie do roku 2022

Kedy by mal Jin narukovať?

Najstarší člen Kim Seok Jin alebo Jin sa narodil 4. decembra 1992, čo je dátum jeho poslednej registrácie medzi 2020-2021. Najstarší člen BTS bude musieť zastaviť aktivity na približne dva roky po zaradení.

Odporúča: