Logo sk.boatexistence.com

Je chipley florida bezpečný?

Obsah:

Je chipley florida bezpečný?
Je chipley florida bezpečný?

Video: Je chipley florida bezpečný?

Video: Je chipley florida bezpečný?
Video: Семья рыдала, держа на руках худую собаку, которая потерялась шесть лет назад! 2024, Smieť
Anonim

Chipley, FL analýza kriminality S mierou kriminality 39 na tisíc obyvateľov má Chipley jednu z najvyšších mier kriminality v Amerike v porovnaní so všetkými komunitami všetkých veľkostí – od od najmenších miest až po tie najväčšie mestá. Pravdepodobnosť, že sa človek stane obeťou násilného alebo majetkového trestného činu, je jedna ku 26.

Je Chipley Florida dobré miesto na život?

Chipley je malé mesto s väčšími mestskými vymoženosťami, ako je supermarket a rekreačné aktivity. Chipley je skvelé miesto na život &/alebo na návštevu. Atmosféra je priateľská k Zemi. Ľudia sú milí a pohostinní.

Čím je Chipley Florida známa?

Chipley bol prezidentom Pensacola and Atlantic Railroad a bol tiež senátorom štátu Florida v rokoch 1895 až 1897. Železnica bola prvou cez prevažne neobývanú oblasť Floridy. Železnica viedla 160 míľ z Pensacoly do Chattahoochee na rieke Apalachicola.

Je Chipley FL bezpečným miestom na život?

Chipley je na 60. percentile bezpečnosti, čo znamená, že 40 % miest je bezpečnejších a 60 % miest je nebezpečnejších. … Miera kriminality v Chipley je 22,90 na 1 000 obyvateľov počas štandardného roka. Ľudia, ktorí žijú v Chipley, vo všeobecnosti považujú severozápadnú časť mesta za najbezpečnejšiu.

Aké sú zlé štvrte na Floride?

5 najnebezpečnejších miest na Floride

  • Florida City.
  • Lake City.
  • Opa Locka.
  • Lake Park.
  • Panama City Beach.

Odporúča: