Logo sk.boatexistence.com

Je le creuset holandská pec?

Obsah:

Je le creuset holandská pec?
Je le creuset holandská pec?

Video: Je le creuset holandská pec?

Video: Je le creuset holandská pec?
Video: Токарный станок больше не нужен? Пригодится каждому мужику в мастерской. 2024, Smieť
Anonim

Ikonická holandská rúra Le Creuset je nenahraditeľná v kuchyniach domácich kuchárov aj profesionálnych kuchárov. Odborne vyrobená zo sm altovanej liatiny, každodenná všestrannosť holandskej rúry ju robí ideálnou pre všetko od pomalého varenia a dusenia až po praženie, pečenie, vyprážanie a ďalšie.

Je Le Creuset to isté ako holandská rúra?

Hoci sa v USA všeobecne označuje ako holandské pece, verzia Le Creuset je technicky francúzska pec, známa aj ako cocotte. … Tradičné holandské pece boli vyvinuté na varenie na otvorenom ohni; niektoré verzie dokonca obsahujú nohy na tento účel.

Môžem použiť Le Creuset ako holandskú rúru?

Pomalé varenie a dusenie

Holandská rúra Le Creuset je originálny pomalý hrniec s jedným hrncom, ktorý sa jednoducho hodí zo sporáka na rúru na stôl. Opečte na varnej doske, aby sa zaliala šťava a vytvorila sa chuť, pridajte svoju obľúbenú tekutinu, prikryte vekom a vložte holandskú rúru do rúry, aby ste dokončili varenie.

Prečo sú holandské pece Le Creuset lepšie?

Le Creuset robí svoj liatinový riad ľahším ako iné značky. A vďaka tomu je používanie riadu príjemnejšie. S troma vrstvami sm altovaného náteru je holandská rúra odolná proti poškriabaniu a menej pravdepodobné, že sa rozštiepi A to je dôvod, prečo si myslím, že humbuk Le Creuset si zaslúži.

Čo nemôžete variť v Le Creuset?

Neskladujte surové, marinované alebo varené jedlá vpanviciach. Prísady môžu poškodiť povrch. Odporúčame silikónové nástroje Le Creuset. Môžete použiť aj drevené alebo tepelne odolné plastové nástroje.

Odporúča: