Logo sk.boatexistence.com

Aká horúca le creuset holandská rúra?

Obsah:

Aká horúca le creuset holandská rúra?
Aká horúca le creuset holandská rúra?

Video: Aká horúca le creuset holandská rúra?

Video: Aká horúca le creuset holandská rúra?
Video: 1 чашка, 1 горшок, 1 рецепт, который вы никогда не забудете! Хлеб без замеса 2024, Smieť
Anonim

Kamenina Le Creuset je bezpečná na použitie v mikrovlnnej rúre, mrazničke, chladničke, umývačke riadu, rúre a brojleroch. Maximálna teplota vhodná do rúry je 500°F / 260°C. Na zdvíhanie vždy používajte chňapky. Pri použití pod brojlerom ponechajte medzi okrajom misky a zdrojom tepla medzeru nie menšiu ako 2 ½ palca.

Akú horúčavu znesie holandská rúra?

Výrobcovia odporúčajú, aby holandské rúry vydržali teploty 400 stupňov Fahrenheita.

Môžete do rúry vložiť pokrievku z holandskej rúry Le Creuset?

Štandardný čierny fenolický gombík na pokrievkach Le Creuset je bezpečný iba v rúre do 375 °F. … Ak pracujete s Le Creuset a chcete nasadiť veko v rúre teplejšej ako 375 °F by ste mali najskôr odskrutkovať gombík pomocou malého skrutkovača a odložiť ho nabok, kým nevaríte.

Môžete prehriať Le Creuset?

Vďaka vlastnostiam liatiny, ktorá zadržiava teplo, Produkty Le Creuset nevyžadujú vysoké teploty kedykoľvek – používajte stredné až nízke teploty na udržanie ideálnych teplôt varenia. Vysoké teploty a následné prehriatie nenávratne poškodia povrch.

Prečo mi horí Le Creuset?

Jedným z najčastejších dôvodov prilepeného jedla je nastavenie teploty, ktoré je príliš vysoké a prehrievanie holandskej rúry. Pretože sm altovaná liatina Le Creuset má výnimočnú distribúciu a udržiavanie tepla, pri varení musíte používať iba nízke alebo stredné teplo.

Odporúča: