Logo sk.boatexistence.com

Kto vlastní výkon tdot?

Obsah:

Kto vlastní výkon tdot?
Kto vlastní výkon tdot?

Video: Kto vlastní výkon tdot?

Video: Kto vlastní výkon tdot?
Video: Escaping the Illusion: Bernardo Kastrup Exposes Reality 2024, Júl
Anonim

Mubin Vaid je generálny riaditeľ spoločnosti TDot Performance, online predajcu výkonných autodielov. Spoločnosť prešla od svojich skromných začiatkov dlhú cestu. V roku 2013 sa umiestnil na 12. mieste v zozname Profit Hot 50.

Kde sa nachádza TDot Performance?

TDot Performance je spoločnosť zameraná na ľudské zdroje so sídlom 4699 Keele St, Toronto, Ontario, Kanada.

Ako rýchlo je doručenie TDot Performance?

Väčšina objednávok dorazí k zákazníkom do 3-5 pracovných dní! Zákazníci dostanú po odoslaní produktu aktívne sledovacie číslo, ktoré možno použiť na sledovanie zásielky. Stav objednávky môžete skontrolovať na stránke svojho účtu.

Ako môžem kontaktovať výkon Tdot?

Ak máte nejaké problémy alebo neviete, čo robiť pri nákupe automobilového príslušenstva prostredníctvom nášho obchodu, navštívte našu online zónu pomoci alebo nám zavolajte na bezplatné číslo: 1-800-276 -7566 Kvôli Covid-19 je momentálne nedostupná telefonická podpora, najlepší spôsob, ako sa s nami v tejto chvíli spojiť, je vyplniť kontakt …

Zhoduje sa Tdot s cenami?

Záruka najlepšej ceny – najnižšiu cenu porazíme o 10 % rozdielu! Sme hrdí na to, že máme najnižšie ceny na trhu. … Aby zákazníci získali nárok na cenovú zhodu, musia nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu na adrese [email protected] alebo nám zavolať na číslo 1-800-276-7566.

Odporúča: