Odišiel ron hainsey do dôchodku?

Obsah:

Odišiel ron hainsey do dôchodku?
Odišiel ron hainsey do dôchodku?

Video: Odišiel ron hainsey do dôchodku?

Video: Odišiel ron hainsey do dôchodku?
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Október
Anonim

Hainsey odišiel z NHL podľa NHLPA. Hainsey odohral 1 132 zápasov za osem rôznych tímov, pričom zaznamenal 59 gólov a 311 bodov. Rodák z Bostonu vyhral Stanley Cup s Penguins v sezóne 2016-17.

Za aký tím NHL hrá Ron Hainsey?

Hainsey, 40, z Boltonu, Connecticut, odohral 1 132 zápasov kariéry v NHL za tímy Montreal Canadiens, Columbus Blue Jackets, Atlanta Thrashers/Winnipeg Jets, Carolina Hurricanes, Pittsburgh Penguins, Toronto Maple Leafs a Ottawa Senators, zisk Stanleyho pohára v rokoch 2016-17 s Penguins.

Kto odchádza z NHL?

Henrik Lundqvist oznamuje odchod do dôchodku a ukončenie 15-ročnej kariéry v NHL. Brankár Henrik Lundqvist, ktorý si povedal „je čas“a potrebuje ďalšiu srdcovú procedúru, oznámil svoj odchod do dôchodku, čím ukončil legendárnu 15-ročnú kariéru v NHL.

Mal NHL na dôchodku číslo 99?

Wayne Gretzky číslo 99 bolo vyradené z celej ligy v roku 2000; Gretzkého bývalé tímy Edmonton Oilers a Los Angeles Kings tiež samostatne ukončili svoje číslo.

Hrá Ron Hainsey ešte hokej?

Ron Hainsey: Odchádza z hokeja Hainsey odišiel z NHL podľa NHLPA. Hainsey odohral 1 132 zápasov za osem rôznych tímov, pričom zaznamenal 59 gólov a 311 bodov. Rodák z Bostonu vyhral s Penguins Stanleyho pohár v sezóne 2016-17. Vo veku 40 rokov sa rozhodol zavesiť korčule.

Odporúča: