Logo sk.boatexistence.com

Má sa brómhexín užívať s jedlom?

Obsah:

Má sa brómhexín užívať s jedlom?
Má sa brómhexín užívať s jedlom?

Video: Má sa brómhexín užívať s jedlom?

Video: Má sa brómhexín užívať s jedlom?
Video: Дельта Волги. Каспий. Астраханский заповедник. Птичий рай. Половодье. Нерест рабы. Nature of Russia. 2024, Smieť
Anonim

Brómhexín sa môže užívať s jedlom alebo krátko po jedle. V prípade sirupu fľašu pred použitím dobre pretrepte. Ak zabudnete užiť dávku, užite ju hneď, ako si na ňu spomeniete.

Ako užívate bromhexín?

Tento liek sa dodáva vo forme tabliet a tekutej formy. tablety sa zvyčajne užívajú 3-krát denne, s veľkým množstvom tekutiny a po jedle. Tekutý bromhexín sa môže podávať 2 až 4-krát denne. Medzi možné vedľajšie účinky bromhexínu patrí nevoľnosť, vyrážka, vracanie, hnačka a bolesť v hornej časti žalúdka.

Kto by nemal užívať bromhexín?

Lieky obsahujúce brómhexín používané na symptómy kašľa a prechladnutia sú obmedzené na dospelých a deti vo veku od šiestich rokov. Produkty obsahujúce kodeín používané na príznaky kašľa a prechladnutia sú obmedzené na dospelých a deti vo veku 12 rokov a viac.

Ako dlho môžem užívať Bromhexin?

Ako dlho môžete užívať Bromhexin? Bez lekárskej rady neužívajte dlhšie ako 14 dní. Bromhexin sa môže užívať s jedlom alebo ihneď po jedle.

Ako dlho zostáva bromhexín vo vašom systéme?

Má terminálny polčas eliminácie až do približne 12 hodín. Bromhexín prechádza hematoencefalickou bariérou a malé množstvá prechádzajú placentou.

Odporúča: