Logo sk.boatexistence.com

Nachádza sa Maui?

Obsah:

Nachádza sa Maui?
Nachádza sa Maui?

Video: Nachádza sa Maui?

Video: Nachádza sa Maui?
Video: Весь мир молится за Гавайи..!! Массовые лесные пожары, сожженные дома, жизнь остановилась 2024, Smieť
Anonim

Maui, sopečný ostrov, okres Maui, Hawaii, USA Je oddelený od Molokai (severozápad) kanálom Pailolo, od Havaja (juhovýchod) kanálom Alenuihaha a z malých ostrovov Lanai a Kahoolawe (oba na západe) kanálmi Auau a Alalakeiki.

Kde sa nachádza Maui na Havaji?

Maui a ostatné ostrovy Havaj sú v v strede severnej polovice Tichého oceánu. Maui je 2340 míľ západne od San Francisca, 2495 míľ západne od Los Angeles a 3960 míľ východne od Tokia.

Prečo je Maui najznámejšie?

Maui, známy aj ako „The Valley Isle“, je druhý najväčší havajský ostrov. Ostrov obľúbený pre svoje svetoznáme pláže posvätné údolie Iao, výhľady na migrujúce keporkaky (počas zimných mesiacov), kuchyňu z farmy až na stôl a nádherný východ a západ slnka z Haleakala.

Je návšteva Maui drahá?

Maui je najdrahší ostrov na návštevu, stojí takmer 1 000 USD drahšie, s celkovými nákladmi 3 600 USD. Grand Wailea na Maui, luxus letovisko.

Je Maui dobrý ostrov na návštevu?

Podľa nášho názoru, ak ste na Havaji prvýkrát, najlepším ostrovom na návštevu je Maui. Na Maui môžete získať trochu zo všetkého: dobrodružstvo, skvelé šnorchlovanie, dobrú turistiku, bujnú džungľu, krásne pláže, vynikajúce jedlo a skvelé miesta na pobyt.

Odporúča: