Logo sk.boatexistence.com

Kto je zlatíčko v namyslených slepcoch?

Obsah:

Kto je zlatíčko v namyslených slepcoch?
Kto je zlatíčko v namyslených slepcoch?

Video: Kto je zlatíčko v namyslených slepcoch?

Video: Kto je zlatíčko v namyslených slepcoch?
Video: JAK SE CHOVAJÍ CELEBRITY VE SKUTEČNOSTI? KDO JE NAMYŠLENEJ A KDO ZLATÍČKO - PODCAST 2024, Smieť
Anonim

Takže, kto zradil Tommyho a rodinu? Gina zradila Thomasa Shelbyho v sezóne 5 Peaky Blinders. Hoci šou oficiálne neodhalila identitu Čiernej mačky, všetky fakty a dôkazy naznačujú, že páchateľmi sú Gina a Oswald Mosley.

Kto je zlatíčkom v sezóne 5 Peaky Blinders?

Počas piatej sezóny bol Tommy mimoriadne podozrievavý, že ho Michael Gray (Finn Cole) zrádza. Odhalenie, že plánuje prevziať kontrolu od šéfa Peaky Blinders, vo finále potvrdilo Tommyho najhoršie obavy.

Kto je zlatíčka v 3. sezóne Peaky Blinders?

Mnoho zlomených divákov si všimne, že Formby Beach v Liverpoole bolo miestom, kde Alfie Solomons (hrá ho Tom Hardy) priznal svoju zradu Tommymu a v podstate prinútil Tommyho, aby ho zastrelil zomrel po priznaní, že má rakovinu. Bolo to veľmi emotívne.

Je Johnny dogs zradca?

Aberama veril, že Johnny Dogs (Packy Lee) zradil rodinu Shelby, pretože bol jedným z mála ľudí, ktorí vedeli, kde táborili. Tommy však trval na tom, že sa mýlil. Po pravde povedané, Johnny Dogs je príliš lojálny na to, aby zradil Tommyho. … Koniec koncov, Esme stále obviňuje Tommyho zo smrti svojho manžela Johna Shelbyho.

Kto by zradil Tommyho Shelbyho?

Michael a Gina Gray sa pravdepodobne obrátia na Thomasa Shelbyho v 6. sezóne Peaky Blinders. Zatiaľ čo mnohé postavy by mohli potenciálne zradiť Tommyho, Michael Gray, syn Polly Gray a jeho manželka, Gina Gray, môže byť najpravdepodobnejším duom.

Odporúča: