Logo sk.boatexistence.com

Je otvorené nákupné centrum natick?

Obsah:

Je otvorené nákupné centrum natick?
Je otvorené nákupné centrum natick?

Video: Je otvorené nákupné centrum natick?

Video: Je otvorené nákupné centrum natick?
Video: Natick Mall Has One Of America's Best Bathrooms 2024, Júl
Anonim

Natick Mall je nákupné centrum v meste Natick, Massachusetts. Pôvodné zariadenie bolo po otvorení v roku 1966 prvým uzavretým nákupným centrom v Greater Boston; bola zbúraná a nahradená väčšou budovou v roku 1994 a rozšírená v roku 2007.

Zatvára sa Natick Mall?

NATICK, MA – The Natick Mall Lord & Lokalita Taylor sa stále zatvára, ale stane sa to o niečo neskôr, ako sa očakávalo. Materská spoločnosť Lord & Taylor, Le Tote, pôvodne oznámila štátnym pracovníkom, že pobočka Natick Mall bude začiatkom decembra zatvorená.

Je Lord a Taylor v Naticku stále otvorený?

V auguste 2020 spoločnosť Lord & Taylor po 194 rokoch podnikania vyhlásila bankrot. Sídlo Lord & Taylor v Natick Mall zatvorené vo februári.

Aké je najväčšie nákupné centrum v Massachusetts?

Natick Mall A tu to je: Natick Mall, (pravdepodobne) najlepšie nákupné centrum v Massachusetts. S približne 250 obchodmi a službami je to najväčšie nákupné centrum v štáte.

Kde v Natick Mall je obchod Apple?

Apple v Natick, Massachusetts 01760 - 1553 - Natick Mall - MAPA. Trasy jazdy a miesta do obchodu: Apple sa nachádza v Natick Mall: 1245 Worcester Street, Natick, Massachusetts - MA 01760 - 1553.

Odporúča: