Logo sk.boatexistence.com

Sú tvrdohlaví a tvrdohlaví to isté?

Obsah:

Sú tvrdohlaví a tvrdohlaví to isté?
Sú tvrdohlaví a tvrdohlaví to isté?

Video: Sú tvrdohlaví a tvrdohlaví to isté?

Video: Sú tvrdohlaví a tvrdohlaví to isté?
Video: Фонтаны Иерусалима | Израиль 2024, Smieť
Anonim

Ako prídavné mená je rozdiel medzi tvrdohlavým a svojhlavým, že tvrdohlavý odmieta pohnúť sa alebo zmeniť svoj názor; tvrdohlavý; pevne odolávať, zatiaľ čo tvrdohlavý je odhodlaný robiť to, čo sa niekomu páči, a nie ako chcú ostatní.

Je pevná vôľa a tvrdohlavosť to isté?

Ako prídavné mená je rozdiel medzi tvrdohlavým a tvrdohlavým. je, že hlava je odhodlaná robiť to, čo sa niekomu páči, a nie ako chcú ostatní, kým silná vôľa je.

Aké je lepšie slovo pre tvrdohlavý?

Niektoré bežné synonymá pre tvrdohlavý sú dotknutý, hlúpy, tvrdohlavý a vytrvalý. Zatiaľ čo všetky tieto slová znamenajú „pevný a neústupný v kurze alebo účele“, tvrdohlavosť implikuje odolnosť v odolávaní zmenám, ktoré môžu, ale nemusia byť obdivuhodné.

Aké je opačné slovo tvrdohlavý?

Kompletný slovník synonym a antoným

tvrdohlavý. Antonymá: poslušný, poddajný, ovládateľný, poddajný, poddajný, poddajný, flexibilný. Synonymá: húževnatý, neústupný, neústupný, tvrdý, tvrdohlavý, nepoddajný, tvrdohlavý, tuhý, drsný, nepoddajný, svojhlavý, vzdorovitý, opojný, kontumačný, prasačí.

Čo to znamená, keď je človek tvrdohlavý?

1: nie je ľahko zdržanlivý: netrpezlivý pri kontrole, radách alebo návrhoch tvrdohlavého obchodníka. 2: v réžii neovládateľnej vôle násilné svojhlavé činy.

Odporúča: