Logo sk.boatexistence.com

Prečo je môj flapjack taký drobivý?

Obsah:

Prečo je môj flapjack taký drobivý?
Prečo je môj flapjack taký drobivý?

Video: Prečo je môj flapjack taký drobivý?

Video: Prečo je môj flapjack taký drobivý?
Video: Размножение лепестков растений: как обрезать и брать черенки / Joy Us Garden 2024, Júl
Anonim

Typ použitého ovsa môže tiež ovplyvniť textúru. … Väčší „jumbo“(staromódny) ovos má tendenciu pôsobiť drobivejšie, pretože nezdá sa, že by sa tak dobre viazal Ak je zmes aj naďalej drobivá, možno budete chcieť zvýšiť mierne množstvo zlatého sirupu v zmesi.

Ako zabránite tomu, aby sa flapjacky rozpadali?

Po piatich minútach ochladzovania stlačte klapky niečím ťažkým a plochým (stlačí sa tým a zabráni sa ich rozpadnutiu). Ochlaďte na mriežke. Nakrájajte na štvorce. Vydržia týždeň až 10 dní vo vzduchotesnej nádobe a naozaj dobre zmrazia.

Prečo sa moje domáce flapjacky rozpadávajú?

Flapjacks sa rozpadá z niekoľkých dôvodov. Po prvé, spájacia prísada nemusí stačiť na to, aby udržala všetky prísady pohromade. Tento recept používa ako spojivo zlatý sirup. Skúšal som ľahšie sirupy, ako je agávový sirup.

Ako vytvrdzujete flapjacks?

Vtlačte rovnomerne do formy a pečte 25 minút na žuvanie, 30 minút na chrumkavé, kým stuhne a nezozlatne. Nechajte úplne vychladnúť vo forme, ale niekoľko minút po vytiahnutí z rúry krájajte na štvorce, kým nestvrdnú.

Ako viete, kedy sú flapjacky uvarené?

Pre mäkkú a žuvaciu flapjack pečieme asi 20 minút, kým nedosiahne svetlo-stredne zlatú farbu. Ak dávate prednosť chrumkavému, dobre uvarenému flapjacku, dajte to trochu dlhšie. Prebehnite nožom okolo okraja, aby ste uvoľnili flapjack, nechajte 5 minút pôsobiť a potom označte do pruhov alebo štvorcov.

Odporúča: