Logo sk.boatexistence.com

Kedy Deena otehotnela?

Obsah:

Kedy Deena otehotnela?
Kedy Deena otehotnela?

Video: Kedy Deena otehotnela?

Video: Kedy Deena otehotnela?
Video: КРОВАВЫЕ ЦВЕТЫ 2 СЕЗОН 145 СЕРИЯ. ТУРЕЦКИЙ СЕРИАЛ. KAN ÇİÇEKLERİ 2 SEZON 145 BÖLÜM. TURKISH SERIES. 2024, Smieť
Anonim

Cortese v októbri oznámila svoje druhé tehotenstvo. „Sme tak nadšení, že môžeme oznámiť, že očakávame Baby Buckner 2,“popísala sériu tehotenských fotiek s jesennou tematikou a odhalila, že jej termín pôrodu je 1. máj 2021 „Náš srdcia sú plné lásky a radosti! CJ bude najlepším veľkým bratom všetkých čias!!!

V akom ročnom období Deena otehotnela?

Cortese bola tehotná počas natáčania 'Jersey Shore: Family Vacation' Sezóna 4. Hviezda Jersey Shore povedala fanúšikom, že natáčanie sa skončilo v nadchádzajúcej sezóne 7. októbra 2020, dva týždne pred oznámením tehotenstva.

Kedy mala Deena z Jersey Shore svoje prvé dieťa?

Cameron Theo Buckner sa narodil 1. mája o 19:21 s hmotnosťou 7 libier 3 unce a dĺžkou 20 palcov.

Od koho Deena otehotnela?

V určitom bode medzi Jacksonom a Seattlom Dina zistí, že je tehotná s JJ. Keď sa obaja dostanú do Seattlu, ich tajomstvá vyjdú najavo: Ellie sa dozvie o Dininom tehotenstve, zatiaľ čo Dina sa dozvie o Elliinej imunite voči Cordycepsu.

Porodila Deena Cortese svoje dieťa?

Deena Cortese je oficiálne dvojnásobnou mamou. Hviezda Jersey Shore privítala svoje druhé bábätko, syna menom Cameron Theo Buckner, s manželom Christopherom Bucknerom v sobotu 1. mája. Pár je tiež rodičmi svojho 2-ročného syna Christophera "CJ" Buckner.

Odporúča: