Logo sk.boatexistence.com

Je Rachel Riley vydatá?

Obsah:

Je Rachel Riley vydatá?
Je Rachel Riley vydatá?

Video: Je Rachel Riley vydatá?

Video: Je Rachel Riley vydatá?
Video: Pride & Prejudice (2005) ★ Then and Now [How They Changed] 2022 2024, Júl
Anonim

Rachel Annabelle Riley je britská televízna moderátorka. Spoluprezentuje dennú puzzle show Channel 4 Countdown a jej komediálny sprievod 8 z 10 mačiek robí odpočítavanie. Je absolventkou matematiky. Jej televízny debut prišiel, keď sa pripojila k Countdown vo veku 22 rokov.

Je Rachel Riley stále vydatá za Pasha?

Rozdelenie bolo uvedené ako príklad Prísnej kliatby. So svojím Strictly tanečným partnerom Pasha Kovalevom začala chodiť krátko po skončení šou v decembri 2013. V máji 2019 Riley oznámila, že je tehotná s prvým dieťaťom páru. 28. júna 2019 sa Riley a Kovalev zosobášili v Las Vegas

Ktorý tanečník je ženatý s Rachel Riley?

Bývalý Strictly Come Dancing hviezda Pasha Kovalev prelomil mlčanie po správe, že s manželkou Rachel Riley privítajú druhé dieťa.

Čo je IQ Rachel Rileys?

Odpočítavanie Rachel a jej priateľ z Lamborghini s IQ 173. Keď Rachel Riley prevezme na budúci mesiac Carol Vorderman v Countdown, jej kombinácia rozumu a krásy si určite získa nespočetných mužských obdivovateľov.

Nosí Rachel Riley snubný prsteň?

RACHEL Riley predviedla svoj snubný prsteň na letisku po tom, čo ju zapriahli k Pašovi Kovalevovi vo Vegas. Tehotná hviezda Countdown odhalila jednoduchú kapelu, keď dorazila na Heathrow v Londýne po tom, čo so svojím manželom priletela z Sin City.

Odporúča: