Logo sk.boatexistence.com

Kedy bol vyrobený môj biely šijací stroj?

Obsah:

Kedy bol vyrobený môj biely šijací stroj?
Kedy bol vyrobený môj biely šijací stroj?

Video: Kedy bol vyrobený môj biely šijací stroj?

Video: Kedy bol vyrobený môj biely šijací stroj?
Video: 102 Year Old Lady's Abandoned Home in the USA ~ Power Still ON! 2024, Smieť
Anonim

Čo je toto? Thomas White vynašiel a predal prvé šijacie stroje White v 1858. Mal len dvadsaťdva rokov a musel predávať jeden stroj za druhým, aby mal dosť peňazí na nákup súčiastok na výrobu ďalšieho!

Aký starý je môj biely šijací stroj?

Vek bielych šijacích strojov môžete zistiť pomocou sériového čísla vyrazeného na každom stroji alebo vytlačeného na štítku pripevnenom na stroji. Skontrolujte vonkajšok šijacieho stroja, či nenájdete číslo vyrazené do kovu alebo štítok, ktorý obsahuje sériové číslo.

Kde je sériové číslo na starom bielom šijacom stroji?

Sériové číslo bieleho šijacieho stroja je dobrý spôsob, ako zistiť, aký je starý. Ak chcete nájsť sériové číslo bieleho šijacieho stroja, preskúmajte telo stroja. Pozrite sa na spodok, zadnú stranu a boky Ak je stroj elektrický, nájdete ho aj na motore.

Ako zistím, v ktorom roku bol vyrobený môj šijací stroj?

Vaše sériové číslo a/alebo čísla modelu by mali byť na kovovom štítku na vašom zariadení. Nachádza sa na rôznych miestach na rôznych modeloch, takže možno budete musieť svoje zariadenie prehľadať. Ak nájdete sériové číslo, možno budete môcť nájsť číslo modelu, ktoré vám povie rok výroby vášho zariadenia.

Čo sa stalo spoločnosti White Sewing Machine Company?

Značka White- Westinghouse zostala na Electrolux a tento názov je jediným pozostatkom názvu „White Sewing Machine Company“, avšak rad značky neobsahoval žiadne šijacie stroje. … Značky Singer, Husqvarna Viking a Pfaff sú teraz vo vlastníctve SVP Worldwide.

Odporúča: