Logo sk.boatexistence.com

Môžem posielať alkohol cez ups?

Obsah:

Môžem posielať alkohol cez ups?
Môžem posielať alkohol cez ups?

Video: Môžem posielať alkohol cez ups?

Video: Môžem posielať alkohol cez ups?
Video: Russian TYPICAL (24 Hour) Supermarket Tour: Tvoy Dom 2024, Smieť
Anonim

UPS dodáva alkoholické nápoje iba od komerčných subjektov s licenciou. To znamená, že musíte byť vládou schválenou firmou, ktorá vyrába, distribuuje alebo predáva alkohol, aby ho spoločnosť UPS mohla odoslať. UPS vyžaduje od predajcov vína, aby s nimi podpísali zmluvu o preprave.

Môžem poslať alkohol priateľovi?

Doručovanie alkoholu v Spojených štátoch je technicky legálne. To však neznamená, že je to jednoduché. Jediní ľudia, ktorí môžu legálne dodávať alkohol, sú spoločnosti, ktoré majú licenciu na predaj alkoholu stranám v štátoch, ktoré povoľujú zásielky.

Bude USPS vedieť, či posielam alkohol?

USPS posudzuje krabice podľa ich štítkov

Pozor: USPS odmietne vašu zásielku, ak má váš balík akékoľvek označenie alebo značku, ktorá ukazuje, že MOHOL obsahovať alkohol!

Môžete poslať alkohol cez FedEx?

Spotrebitelia nesmú posielať alkohol akéhokoľvek druhu prostredníctvom služieb FedEx. Odosielateľom musí byť prepravca alkoholu schválený spoločnosťou FedEx, príjemcom musí byť podnikateľský subjekt, ktorý je držiteľom príslušných licencií na alkohol a zásielka musí inak spĺňať príslušné zákony.

Ako môžem poslať alkohol ako darček?

Alkohol musíte zabaliť do stredu zásielky, ďalej od strán balíka. Váš balík musí byť považovaný za odolný podľa UPS Zásielku musíte jasne označiť a spĺňať smernice UPS, štátu pôvodu a cieľového štátu. Balík musíte jasne označiť ako obsahujúci alkohol.

Odporúča: