Logo sk.boatexistence.com

Kto je božsky hnedý?

Obsah:

Kto je božsky hnedý?
Kto je božsky hnedý?

Video: Kto je božsky hnedý?

Video: Kto je božsky hnedý?
Video: Brown Scapular Devotion, History, Promises, Miracles 2024, Júl
Anonim

Estella Marie Thompson (narodená 9. augusta 1969), známa aj ako Divine Brown, je americká bývalá sexuálna pracovníčka, ktorá si získala pozornosť verejnosti v roku 1995, keď bol prichytený herec Hugh Grant. dostávať od nej orálny sex vo svojom aute na hollywoodskom Sunset Boulevard.

Kde je Božská hnedá teraz?

Divine Brown po svojom zatknutí po tom, čo si ju vyžiadal Hugh Grant v roku 1995. Hugh Grant po svojom zatknutí za obscénne správanie s prostitútkou Divine Brown. Divine teraz žije v trojizbovom dome s bielym plotom na predmestí Atlanty s Derionnou.

Čo urobil Hugh Grant s Divine Brown?

V roku 1995 sa Hugh Grant dostal na titulky po tom, čo bol zatknutý so sexuálnou pracovníčkou Divine Brown za „oplzlé správanie“v auteV tom čase mal vzťah s britskou modelkou a herečkou Elizabeth Hurley. Krátko po vypuknutí škandálu vydal vyhlásenie: "Včera v noci som urobil niečo úplne šialené. "

S kým bol Hugh Grant prichytený v aute?

HUGH Grant hovoril o čase, keď podvádzal Liz Hurley s LA prostitútka Divine Brown - povedal, že mal zlú náladu po tom, čo si pozrel jeden zo svojich vlastných filmov. Šesťdesiatročná hviezda Love Actually bola zatknutá v roku 1995 po tom, čo ju chytili v aute s Brownom v Los Angeles.

S kým je teraz Hugh Grant?

Hugh Grant poprel tvrdenia, že sa oženil so svojou manželkou Anna Elisabet Eberstein z „pasových dôvodov“. Britský herec a švédsky televízny producent sa zosobášili v roku 2018, pričom už spolu mali tri deti.

Odporúča: