Logo sk.boatexistence.com

Aký ctrl je snímka obrazovky?

Obsah:

Aký ctrl je snímka obrazovky?
Aký ctrl je snímka obrazovky?

Video: Aký ctrl je snímka obrazovky?

Video: Aký ctrl je snímka obrazovky?
Video: Trick to Screenshot on Windows PC 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete urobiť snímku obrazovky na počítači, stlačte tlačidlo Print Screen na klávesnici. Prípadne môžete použiť aj skratku CTRL + Print pre snímku obrazovky. Windows vytvorí snímku obrazovky celej obrazovky a uloží ju do schránky.

Ako vytvoríte snímku obrazovky na počítači?

Windows. Stlačením tlačidla PrtScn/ alebo tlačidla Print Scrn vytvoríte snímku obrazovky celej obrazovky: Ak používate systém Windows, stlačením tlačidla Print Screen (umiestneného v pravej hornej časti klávesnice) snímka celej obrazovky. Stlačením tohto tlačidla v podstate skopírujete obrázok obrazovky do schránky.

Existuje klávesová skratka pre snímku obrazovky?

Ak chcete zachytiť celú obrazovku a automaticky uložiť snímku obrazovky, klepnite na kláves Windows + kláves Print Screen. Vaša obrazovka nakrátko stmavne, čo znamená, že ste práve urobili snímku obrazovky a snímka obrazovky sa uloží do priečinka Obrázky > Snímky obrazovky.

Aká je klávesová skratka pre snímku obrazovky na prenosnom počítači?

Urobte snímku obrazovky stlačením klávesu Print Screen Na stolnom počítači alebo notebooku stlačte tlačidlo Print Screen na klávesnici a vytvorte snímku obrazovky. Môžete tiež urobiť snímku obrazovky pomocou skratky CTRL + Print Screen. Windows urobí snímku obrazovky na celú obrazovku a uloží ju do schránky.

Aká je skratka na vytvorenie snímky obrazovky v systéme Windows?

V závislosti od vášho hardvéru môžete ako skratku pre tlač obrazovky použiť kláves s logom Windows + tlačidlo PrtScn. Ak vaše zariadenie nemá tlačidlo PrtScn, môžete použiť Fn + kláves s logom Windows + medzerník na vytvorenie snímky obrazovky, ktorú je možné vytlačiť.

Odporúča: