Logo sk.boatexistence.com

Bol by jack lepším vodcom ako ralph?

Obsah:

Bol by jack lepším vodcom ako ralph?
Bol by jack lepším vodcom ako ralph?

Video: Bol by jack lepším vodcom ako ralph?

Video: Bol by jack lepším vodcom ako ralph?
Video: Бывший сотрудник полиции Лос-Анджелеса. Стефани Лазар... 2024, Smieť
Anonim

V Pánovi múch od Williama Goldinga majú Ralph aj Jack vodcovské kvality. Jack je pravdepodobne silnejší z nich; avšak Ralph je lepší vodca Má lepšie pochopenie pre chlapcov. Má tiež viac zdravého rozumu a správa sa k chlapcom lepšie ako Jack.

Kto je lepší vodca Ralph alebo Jack?

V Lord Of The Flies Jack a Ralph sú veľmi odlišní vodcovia. Jack je nervózny, pretože rád robí veci, ktoré ho dostanú do problémov, ale Ralph je zodpovedný, starostlivý a statočný. Je zrejmé, že Ralph je silnejším vodcom v románe.

Prečo by bol Jack lepším vodcom ako Ralph?

Je jasné, že Jack je lepší vodca ako Ralph pretože je náročnejší, manipulatívny človekOd chvíle, keď chlapci pristáli na ostrove, mal Jack pod kontrolou zbor. "Ostatní chlapci, vedení Jackom, utekajú v neorganizovanom vzrušení zapáliť signálny oheň" (Reilly, 3).

Prečo je Jack najlepším vodcom v Pánovi múch?

Jack je efektívny vodca pretože je priamy, sebavedomý a autoritatívny. Na rozdiel od Ralpha Jack vyžaruje sebadôveru a je rešpektovaný pre svoje lovecké schopnosti. Nielenže sa dokáže postarať o chlapcov vo svojom kmeni, ale tiež tvrdí, že ich chráni pred šelmou.

Ako sa Jackovo vedenie líši od Ralphovho?

V Pánovi múch je Ralphov štýl vedenia demokratickejší a rovnostársky … Naproti tomu Jack je nemilosrdný tyran s diktátorským štýlom vedenia. Používa strach, zastrašovanie a násilie, aby ovládol svoj kmeň a manipuluje s chlapcami, aby poslúchli každý jeho príkaz.

Odporúča: