Logo sk.boatexistence.com

Môžem duplikovať stránku v divi?

Obsah:

Môžem duplikovať stránku v divi?
Môžem duplikovať stránku v divi?

Video: Môžem duplikovať stránku v divi?

Video: Môžem duplikovať stránku v divi?
Video: 🌕 ФАРМИМ САМЫЕ ДОРОГИЕ КЕЙСЫ на MYCSGO - НЕРЕАЛЬНЫЕ ЗАНОСЫ | Сайты с Кейсами КС ГО | Кейсы CS GO 2024, Smieť
Anonim

Je tiež možné naklonovať stránku alebo príspevok vytvorený pomocou Divi. Vytvorte novú stránku alebo príspevok a kliknutím použite Divi Builder. Zobrazí sa možnosť zostavenia od začiatku, výberu vopred pripraveného rozloženia alebo klonovania existujúcej stránky. Vyberte klonovať existujúcu stránku.

Môžete duplikovať stránku vo WordPress?

Na hlavnom paneli WordPress prejdite na Príspevky > Všetky pri klonovaní príspevkov alebo Stránky > Všetky pri klonovaní stránok. Prejdite na stránku alebo príspevok, ktorý chcete skopírovať, a kliknutím na Klonovať ho duplikujte Môžete vybrať viacero stránok alebo príspevkov a môžete ich naklonovať všetky naraz pomocou hromadných akcií.

Ako vytvorím duplicitnú stránku?

Umiestnite kurzor na začiatok stránky, ktorú chcete skopírovať. Kliknite a potiahnite kurzor do spodnej časti stránky, ktorú chcete skopírovať. Stlačte Ctrl + C na klávesnici. Tip: Ďalším spôsobom, ako skopírovať zvýraznený text, je kliknúť na Domov > Kopírovať.

Ako duplikujem stránku vo WordPress 2021?

Prejdite na svoj informačný panel WordPress. Prejdite na Stránky alebo Príspevky. Umiestnite kurzor myši na stránku alebo príspevok, ktorý chcete duplikovať. Kliknite na Duplikovať.

Ako skopírujem sekciu z jednej stránky na druhú vo WordPress?

Môžete si vybrať blok a potom jednoducho podržať Control + C a skopírovať ho (alebo Command + C na Macu). Prepnite sa na novú stránku a potom stlačte kombináciu klávesov Control + V (alebo Command + V na Macu), čím prilepíte blok na novú stránku.

Odporúča: