Logo sk.boatexistence.com

Mohol by patrick ewing strieľať?

Obsah:

Mohol by patrick ewing strieľať?
Mohol by patrick ewing strieľať?

Video: Mohol by patrick ewing strieľať?

Video: Mohol by patrick ewing strieľať?
Video: Patrick Ewing what kinda shot is that? 2024, Smieť
Anonim

Ewing za celú svoju kariéru strelil iba 19-125 z troch - mizerných 12,5 3 P%. V 10 zo 17 sezón, ktoré odohral v NBA, netrafil vôbec žiadnu trojku. Streleckú formu však mal dobrú. … Tu je chutné 17-minútové video na YouTube o ničom inom ako o Ewingových svetroch.

Bol Patrick Ewing dobrý v obrane?

Ewing bol počas svojej basketbalovej kariéry stálicou v defenzíve, hoci mal často problémy s umiestnením v tíme celej obrany NBA kvôli defenzívnym schopnostiam jeho súčasníkov Hakeema Olajuwona a Davida Robinson.

Je Patrick Ewing legendou?

V roku 1986 bol nováčikom roka NBA, bol vymenovaný za jedného z 50 najlepších hráčov histórie NBA a hral v dvoch basketbalových tímoch, ktoré vyhrali zlaté medaily v rokoch 1984 a 1992. … Legenda New York Knicks Patrick Ewing odohral svoj debut v NBA 26. októbra 1985.

Aké je skutočné meno Patricka Ewinga?

Patrick Ewing, celé Patrick Aloysius Ewing, (nar. 5. augusta 1962, Kingston, Jamajka), americký basketbalový hráč a tréner na Jamajke, ktorý bol jedným z dominantných hviezdy svojej éry, najmä keď hral za New York Knicks Národnej basketbalovej asociácie (NBA).

Je Patrick Ewing dobrý hráč?

Najdôraznejšie nemyslím si, že Ewing bol skvelý hráč Jeho štatistiky sú úžasné, určite sa dostane do Siene slávy a určite viem, že je zaradený medzi 50 najlepších hráčov ligy všetkých čias zahrnutých do knihy, ktorú vydala samotná liga pri príležitosti svojho 50. výročia.

Odporúča: