Mohol by byť kozou patrick mahomes?

Obsah:

Mohol by byť kozou patrick mahomes?
Mohol by byť kozou patrick mahomes?

Video: Mohol by byť kozou patrick mahomes?

Video: Mohol by byť kozou patrick mahomes?
Video: Patrick Mahomes won the 2023 ESPY for BEST NFL player! 2024, Október
Anonim

Mahomes je podľa aklamácie najlepší hráč v NFL Je tiež najlepším hráčom v NFL, ktorý je držiteľom franšízy, ktorá nevyhrala Super Bowl za polstoročie k titulu tým, že sa z Chiefs 2019 stal vôbec prvý tím, ktorý vyhral tri priame zápasy play-off, v ktorých zaostávali o dvojciferné čísla.

Prečo sa Mahomes volá koza?

Mahomes je taký dobrý vo futbale, že ho niektorí fanúšikovia NFL nazývajú KOZA. V prípade, že ste si neprečítali svoje športové slangové výrazy, „KOZA“znamená „ Najväčší všetkých čias“a športovci považujú výraz náklonnosti za česť.

Kto je kozím QB všetkých čias?

1. Tom Brady. Je jasné, že Tom Brady sa v tomto zozname umiestnil na prvom mieste ako najlepší rozohrávač všetkých čias. Je najlepšie vyznamenaným hráčom NFL všetkých čias – vyhral sedem Super Bowlov, päť MVP Super Bowl a tri MVP základnej časti.

Je Mahomes najlepší QB?

Rebríček bol založený na odpovediach prieskumu od 25 analytikov a so 17 hlasmi na prvom mieste si Mahomes odniesol zlato ako najlepší volajúci v lige pred Packers' Aaron Rodgers a Tom Brady z Buccaneers.

Je Patrick Mahomes dnes najlepším rozohrávačom v NFL?

Rozohrávač Kansas City Chiefs Patrick Mahomes bol vymenovaný za najlepšieho hráča v NFL jeho rovesníkmi v ročnom odpočítavaní 100 najlepších hráčov ligy NFL Network. Je to prvýkrát v kariére, čo Mahomes získal česť na vrchole zoznamu "100 najlepších hráčov" po tom, čo skončil štvrtý v roku 2019 a štvrtý v roku 2020.

Odporúča: