Logo sk.boatexistence.com

Pohol sa pawtucket red sox?

Obsah:

Pohol sa pawtucket red sox?
Pohol sa pawtucket red sox?

Video: Pohol sa pawtucket red sox?

Video: Pohol sa pawtucket red sox?
Video: Диана выпрашивает у папы новые Платья, украшения и косметику 2024, Smieť
Anonim

Keď v utorok nastúpil tím najvyššej nižšej ligy Red Sox na ihrisko v Massachusetts, hrdý starý štadión na Rhode Island zostal prázdny. Symbol slabnúcej éry.

Čo sa stalo Pawtucket Red Sox?

PawSox hrali svoje domáce zápasy na štadióne Pawtucket's McCoy Stadium ako jediný profesionálny bejzbalový tím na Rhode Island a vyhrali štyri ligové majstrovstvá, posledné v roku 2014. Po sezóne 2020, franšíza sa presťahovala do Worcesteru, Massachusetts, aby sa stala Worcester Red Sox.

Aký je nový názov pre Pawtucket Red Sox?

Je to oficiálne, Pawtucket Red Sox si po presťahovaní do Worcesteru zmení meno na the WooSox, oznámil tím na tlačovej konferencii v pondelok večer v Mercantile Center vo Worcestri.

Kam sa posunuli PawSox?

The Pawtucket Red Sox sa od roku 2021 sťahujú do Worcester, aby sa stali Worcester Red Sox. Pawtucket Red Sox, pobočka Triple-A International League Boston Red Sox, pôsobí na Rhode Island od roku 1970.

Zatvára sa McCoy Stadium?

PAWTUCKET, R. I. – Dlhá rozlúčka s McCoy Stadium sa začala v auguste 2018, keď trieda AAA Pawtucket Red Sox z International League oznámila, že sa franšíza presunie o 50 minút po ceste 146 smerom na Worcester, Massachusetts, počnúc r. 2021 sezónu.

Odporúča: