Logo sk.boatexistence.com

Obsahuje worcesterská omáčka lepok?

Obsah:

Obsahuje worcesterská omáčka lepok?
Obsahuje worcesterská omáčka lepok?

Video: Obsahuje worcesterská omáčka lepok?

Video: Obsahuje worcesterská omáčka lepok?
Video: Gluten Free Worcestershire Sauce recipe - make your own in less time than it takes to go to a store 2024, Júl
Anonim

Lea & Perrins Worcestershire Sauce je bezlepková. Hoci nie je certifikovaný ako bezlepkový, výrobca na obale uvádza, že výrobok neobsahuje lepok, a neexistujú žiadne iné indikátory, že tento výrobok obsahuje lepok.

Môžu celiatici jesť worcesterskú omáčku?

Väčšina značiek worcesterskej omáčky je vyrobená z rovnakých alebo podobných ingrediencií a je tiež bezlepková a bezpečná pre ľudí s celiakiou.

Čo obsahuje worcesterská omáčka, kvôli čomu nie je bezlepková?

Bez lepkových prísad.

Zložky zahŕňajú destilovaný ocot, sherry víno, karamelové farbivo, hydrolyzovaný kukuričný proteín, sardelovú príchuť, tamarind, červenú papriku, cukor a xantánovú gumuTáto omáčka neobsahuje lepkové prísady, hoci použitý ocot môže obsahovať ocot vyrobený z lepkových zŕn.

Je worcesterská omáčka Lea & Perrins bezlepková?

Bezlepkové. Obsah sodíka nájdete v informáciách o výžive. Bez cholesterolu. O 80 % menej sodíka ako sójová omáčka (Lea & Perrins Worcestershire Sauce obsahuje 65 mg sodíka na porciu 1 lyžičky.

Je Lea and Perrins Canada bezlepková?

Lea & Perrins Worcestershire Sauce je bez cholesterolu, tuku, bez konzervačných látok, bez lepku a má o 80 % menej sodíka ako sójová omáčka. Vyrába sa z destilovaného bieleho octu, melasy a cukru bez konzervačných látok.

Odporúča: