Logo sk.boatexistence.com

Kto je delacey vo Frankensteine?

Obsah:

Kto je delacey vo Frankensteine?
Kto je delacey vo Frankensteine?

Video: Kto je delacey vo Frankensteine?

Video: Kto je delacey vo Frankensteine?
Video: Delacey - Dream It Possible ( lyrics ) 2024, Smieť
Anonim

De Lacey je Parížčan, ktorý sa stal slepým roľníkom, ktorý žije v chate so svojím synom a dcérou. Je to milý starý muž: „pochádza z dobrej rodiny vo Francúzsku“(14.2), je to jediný človek, s ktorým sa stretávame a ktorý sa k netvorovi správa láskavo. (Dobre, to preto, že je slepý.

Aká je funkcia rodiny De Lacey vo Frankensteine?

Hoci rodina a monštrum majú minimálnu interakciu, hrajú hlavnú úlohu vo vývoji monštra ako postavy Keď monštrum blúdi krajinou, aby uniklo hnevu prvého mesto, ktoré objaví, postaví si malé obydlie, aby mohol z diaľky sledovať vonkajší svet.

Kto je De Lacey?

Slepý starec, ktorý žije v exile s svojimi deťmi Felixom a Agátou v chate a v lese. De Lacey ako slepý muž nedokáže vnímať úbohý vzhľad monštra, a preto sa z jeho prítomnosti nezľakne hrôzy. Predstavuje dobrotu ľudskej povahy bez predsudkov.

Prečo Frankenstein oslovil De Laceyho?

Rozhodne sa najskôr osloviť slepého De Laceyho v nádeji, že ho získa, kým budú Felix, Agatha a Safie preč. Verí, že De Lacey, bez predsudkov voči svojmu ohavnému zovňajšku, možno dokáže presvedčiť ostatných o svojej jemnej povahe.

Prečo sú de Laceyovci chudobní?

Rodina trpí chudobou a nedostatkom jedla. Pôvodne dobre situovaná rodina z Francúzska bola De Lacey's deportovaná z Francúzska do Nemecka. Monštrum sa učí francúzsky jazyk od rodiny a precvičuje si tieto slová sám.

Odporúča: