Logo sk.boatexistence.com

Opúšťa ducky ncis?

Obsah:

Opúšťa ducky ncis?
Opúšťa ducky ncis?

Video: Opúšťa ducky ncis?

Video: Opúšťa ducky ncis?
Video: Ducky leaves NCIS - "my future will not longer include NCIS" | NCIS 16x16 2024, Smieť
Anonim

Ducky ešte neopustil sériu, napriek tomu, že po sezóne 16 prevzal veľmi malú rolu. Spolu so svojím bývalým asistentom Dr Jimmym odišiel zo svojej pozície hlavného súdneho lekára NCIS Palmer (Brian Dietzen) preberá jeho pozíciu.

Opustí Ducky NCIS v sezóne 15?

Duckyho odchod je poslednou ranou pre fanúšikov NCIS.„Bolo to rozhodnutie prijaté minulý rok. Dúfam, že každý bude milovať a užívať si VŠETKO ABBY nielen počas zvyšku tejto sezóny, ale aj za všetko, čo nám všetkým dáva už 16 rokov,“napísala v čase svojho odchodu.

Čo sa stalo Duckie v NCIS?

V marci 2019 Ducky odišiel zo svojej pozície hlavného súdneho lekára NCIS so svojím bývalým asistentom, Dr. Jeho nástupcom je James Palmer. Po svojom odchode do dôchodku prevzal novoobjavenú pozíciu historika NCIS. Je synom Victorie a Josepha Mallardových a starším nevlastným bratom Nicholasa Mallarda.

Je David McCallum stále v NCIS?

Od roku 2003 McCallum hrá v televíznom seriáli CBS NCIS ako Dr. Donald "Ducky" Mallard, hlavný súdny lekár tímu a jedna z najpopulárnejších postáv seriálu. … Tento krok znamenal, že zostane pravidelným členom NCIS po svojich osemdesiatych narodenín. V máji 2014 podpísal ďalšiu dvojročnú zmluvu.

Odchádza Gibbs do dôchodku z NCIS?

Po vyriešení prípadu na Aljaške po boku špeciálneho agenta Timothyho McGeeho (Sean Murray) sa Gibbs rozhodne odísť do dôchodku „Nevrátim sa domov,“hovorí Gibbs svojmu partnerovi, vysvetľujúc, že cíti „pocit pokoja“, ktorý mu unikal od smrti jeho manželky a dcéry, že „nie je pripravený sa pustiť.“

Odporúča: