Logo sk.boatexistence.com

Kto píše piesne rascal flatts?

Obsah:

Kto píše piesne rascal flatts?
Kto píše piesne rascal flatts?

Video: Kto píše piesne rascal flatts?

Video: Kto píše piesne rascal flatts?
Video: Elan - Láska moja 2024, Smieť
Anonim

Hudba Rascala Flattsa Chlapci z Rascala Flattsa sú dokonalí skladatelia a napísali niekoľko svojich hitov. Nezachádzajú však tak ďaleko, aby nahrali svoju vlastnú hudbu. Jeden z ich najväčších hitov, Grammy ocenenú skladbu „Bless the Broken Road“napísali Jeff Hannah a Marcus Hummon

Kto píše väčšinu skladieb Rascal Flatts?

Individuálne alebo kolektívne, Rooney, 32, DeMarcus, 35, a LeVox, 37, napísali päť z 13 skladieb. Vzali si štyri mesiace na to, aby to nahrali a znova zavolali Danna Huffa (Keith Urban, Faith Hill), aby pomohol s produkciou.

Akú pieseň napísal Matthew West pre Rascala Flattsa?

Rascal Flatts nahral Westovu pieseň „The Day Before You“na ich album Feels Like Today. Je spoluautorom piesní „Voice of a Saviour“od Mandisy a „Thank You“od 33Miles, obe boli vydané ako single začiatkom roku 2008.

Kto založil skupinu Rascal Flatts?

DeMarcus bol členom kapely East to West začiatkom 90. rokov; DeMarcus a Rooney boli členmi koncertnej skupiny Chely Wrightovej v 90. rokoch; založil Rascal Flatts, c.

Napísal Rascal Flatts nejakú vlastnú pieseň?

Chlapci z Rascal Flatts sú všetci skvelí skladatelia a napísali niekoľko svojich hitov Ale nezašli tak ďaleko, aby nahrali svoju vlastnú hudbu. Jeden z ich najväčších hitov, Grammy ocenený „Bless the Broken Road“, napísali Jeff Hannah a Marcus Hummon.

Odporúča: