Logo sk.boatexistence.com

Môžete ísť autom hore Regent Street?

Obsah:

Môžete ísť autom hore Regent Street?
Môžete ísť autom hore Regent Street?

Video: Môžete ísť autom hore Regent Street?

Video: Môžete ísť autom hore Regent Street?
Video: Автомобильный кемпинг во время дождя на горе - воздушная палатка и собака 2024, Smieť
Anonim

Pre tých, ktorí idú autom na Regent Street, existuje niekoľko rôznych možností: Q-Park Harley Street, Queen Anne Mews, Londýn W1G 9HF . Q-Park Oxford Street, Cavendish Square, Londýn W1G 0PN . Q-Park Soho, Poland Street, Londýn W1F 7LZ.

Smú autá vjazd na Oxford Street?

Na Oxford Street, ktorá je hlavným východo-západným autobusovým koridorom cez centrálny Londýn, existuje silná konkurencia medzi pešou a autobusovou dopravou. … Toto je otvorené iba pre autobusy, taxíky a dvojkolesové vozidlá medzi 7:00 a 19:00 počas všetkých dní okrem nedele.

Môžete jazdiť po Oxford Street na Štedrý deň?

Ikonická Oxford Street je jedna vodiči sa zvyčajne vyhýbajú – a v skutočnosti majú súkromné vozidlá zakázanú jazdu po ceste denne od 7:00 do 19:00 hod. Starosta Londýna Sadiq Kahn – aj keď tieto boli teraz zrušené.

Prečo sa Regent Street volá Regent Street?

Pomenovaná po princovi regentovi bola ulica postavená v roku 1819 pod vedením architekta Johna Nasha a jej pamiatkovo chránené fasády II. stupňa predstavujú jednu z najvýznamnejších architektúr v Londýne. … Rok 2019 je pre Regent Street významným rokom, pretože oslavuje 200 rokov od svojho pomenovania v roku 1819.

Čím je Regent Street známa?

Regent Street, ktorá sa nachádza v srdci londýnskeho West Endu, je jednou z najprestížnejších destinácií životného štýlu na svete, preslávená vlajkovými obchodmi a medzinárodnými značkami Zažite Regent Street, charakteristický znak Londýna domov módy, stravovania, wellness a životného štýlu.

Odporúča: