Logo sk.boatexistence.com

Porodili dvojčatá Bella svoje deti?

Obsah:

Porodili dvojčatá Bella svoje deti?
Porodili dvojčatá Bella svoje deti?

Video: Porodili dvojčatá Bella svoje deti?

Video: Porodili dvojčatá Bella svoje deti?
Video: СЁСТРЫ РОССИЙСКОГО КИНО [ Родственники ] О КОТОРЫХ ВЫ НЕ ЗНАЛИ 2024, Smieť
Anonim

Nikki Bella privítala svoje prvé dieťa, syna Mattea Artemovicha, so svojím snúbencom, profesionálom Dancing with the Stars Artemom Chigvintsevom dňa 31. júla Pár oznámil príchod Mattea na Instagram v auguste. 2 s fotkou všetkých ich rúk s nápisom: „Náš chlapček je tu a nemôžeme byť ŠŤASTNEJŠÍ a viac v MILOVANÍ!

Mali dvojčatá Bella svoje deti v ten istý deň?

Brie a Nikki Bella radi robia takmer všetko spolu! Slávne dvojčatá mali svoje deti len 22 hodín od seba v nemocničných izbách vedľa seba. Brie privítala Buddyho v auguste, len jeden deň po tom, čo Nikki porodila svoje prvé dieťa Mattea so svojím snúbencom Artemom Chigvintsevom.

Mali dvojčatá Bella sekciu C?

Brie Bella podstúpila cisársky rez, aby privítala Buddyho, zatiaľ čo Nikki tak neurobila pre Mattea, ako dvojčatá povedali People. Dva roky po mnohých drámach sú sestry šťastné a tešia sa zo svojich nových materských úloh.

S kým mali Bella Twins deti?

Sme zaplavení radosťou a všetci sú zdraví!!! Brie Bella porodila syna Buddyho Dessert len o 22 hodín neskôr, 1. augusta. S manželom, zápasníkom Daniel Bryan, 39, majú tiež 3-ročnú dcéru Birdie.

Prečo mala Brie Bella cisársky rez?

Meškal som desať dní a museli ma vyvolať. Myslela som si, že by som mohla rodiť prirodzene, ale po deviatich hodinách som tú bolesť nezvládla,“povedala pre Mini-Magazine. „Tlačil som tri hodiny v kuse a nemohol som Birdie dostať von. Po 21 hodinách pôrodu to skončilo núdzovým cisárskym rezom

Odporúča: