Prečo nás inšpiroval apj abdul kalam?

Obsah:

Prečo nás inšpiroval apj abdul kalam?
Prečo nás inšpiroval apj abdul kalam?

Video: Prečo nás inšpiroval apj abdul kalam?

Video: Prečo nás inšpiroval apj abdul kalam?
Video: В чьих личных вещах нашли фото «суда» над Зоей Космодемьянской? 2024, Október
Anonim

Bol to on, kto motivoval všetkých v krajine svojimi inšpirujúcimi prejavmi. Naučil mládež prevziať zodpovednosť a pracovať v smere rozvoja s lojalitou a integritou. Samotný inšpiratívny život Dr. Kalama je veľkou inšpiráciou.

Ako nás inšpiruje APJ Abdul Kalam?

Jeho sny sa premieňajú na myšlienky a myšlienky vytvárajú činy ma veľmi inšpirujú. 2) Bol skutočným vlastencom. Tvrdo pracoval, aby urobil z Indie rozvinutý národ a slúžil až do dychu. Povedal, že traja ľudia môžu priniesť skutočnú zmenu do spoločnosti študent, matka, učiteľ a on bol medzi nimi.

Čo sa učíme od Abdula Kalama?

A čo je najdôležitejšie, musí pracovať bezúhonne.“"Veľké sny veľkých snívateľov sú vždy prekonané." "Obetujme svoj dnešok, aby naše deti mali lepšie zajtrajšky." "Človek potrebuje svoje ťažkosti, pretože sú nevyhnutné na to, aby si užil úspech. "

Kto inšpiroval Abdula Kalama?

Kariéra vedca. Toto bola moja prvá etapa, v ktorej som sa naučil vodcovstvo od troch skvelých učiteľov- Dr. Vikram Sarabhai, prof. Satish Dhawan a Dr. Brahm Prakash. Bol to pre mňa čas učenia a získavania vedomostí.

Aké inšpirácie môžem čerpať od APJ Abdul Kalama z môjho detstva?

Hoci sa narodil v konzervatívnej spoločnosti, jeho rodina, učitelia a priatelia ovplyvnili doktora Kalama v jeho detstve a nasal hodnoty sekularizmu, čestnosti a disciplíny. Výňatok je napísaný veľmi skromným tónom a je veľmi inšpiratívny.

Odporúča: